fans-zijn-er-eindelijk-achter-gekomen-in-welke-film-jennifer-lopez-bruidsjurk-te-zien-is-217407
©ANP

Afgelopen weekend vond de bruiloft plaats waar iedere Y2K-fan van gedroomd heeft: Jennifer Lopez en Ben Affleck stapten in het huwelijksbootje. Het koppel – dat vorig jaar na achttien jaar weer bij elkaar kwam – bezegelde hun liefde tijdens een intieme ceremonie in Las Vegas. De bruid droeg twee jurken: een kanten off-shoulder creatie van Zuhair Murad en een mystery dress van Alexander McQueen die J.Lo ooit in een van haar films gedragen zou hebben. Fans zijn er nu eindelijk achter welke film dat is.

De McQueen-bruidsjurk van Jennifer Lopez

Na de intieme bruiloft van ons favoriete Hollywood-koppel komen er steeds meer details over hun onverwachte huwelijk aan het licht. Waar de eerste jurk – die van Zuhair Murad – al snel geïdentificeerd werd, duurde het even voordat er meer bekend was over het tweede exemplaar. In haar eigen On The JLo-nieuwsbrief onthulde Jennifer dat ze “een jurk uit een oude film” droeg.

Het ging uiteindelijk om een wit mouwloos exemplaar met hoge halslijn en volumineuze rok van Alexander McQueen die way back gaat. “Ik heb deze jurk al zoveel jaren, en ik heb hem bewaard, bewaard, bewaard, en nu draag ik hem op mijn trouwdag”, aldus Jennifer Lopez over de bruidsjurk in een korte video in haar nieuwsbrief. Vertegenwoordigers van McQueen hebben bevestigd dat de japon van het label is en uit 2004 dateert.

‘Jersey Girl’

De ontwerper was bevestigd, maar het bleef nog altijd een raadsel in welke film de jurk te zien is. Fans hebben eindelijk het vraagstuk opgelost. Zo is de jurk afkomstig uit de film Jersey Girl uit 2004 waarin J.Lo de hoofdrol speelt. Haar tegenspeler? Niemand minder dan haar kersverse echtgenoot Ben Affleck. Hoewel de jurk uiteindelijk niet gebruikt werd in de film, maakt de McQueen-creatie wél een verschijning op de promotieposter. Mystery solved.