jennifer-lopez-viert-haar-53ste-verjaardag-in-de-perfecte-zomerlook-217533
©Getty Images

Gisteren markeerde de 53ste verjaardag van Jennifer Lopez, die de superster samen vierde met haar kersverse echtgenoot Ben Affleck tijdens hun honeymoon in Parijs. Wie wilt er nu niet op deze speciale dag rondrennen in de city of lights, omringd door wereldberoemde lekkernijen en de oogverblindende Eiffeltoren? Voor de gelegenheid heeft Lopez een aantal perfecte zomerlooks meegenomen – die niet alleen stijlvol zijn, maar ook luchtig.

Jennifer Lopez draagt de perfecte zomerlook in Parijs

Een dag eerder, op zaterdag, ging Bennifer de Parijse straten op om een ijsje te halen. (Een prettige manier om af te koelen, gezien de hittegolf die Europa teistert.) Lopez droeg voor de gelegenheid een gebloemde maxi-jurk met een clutch van Dolce & Gabbana en een heleboel juwelen. Affleck vulde haar aan in een slank pak.

De volgende ochtend gingen ze shoppen bij Christian Dior. Daarvoor hulde Lopez zich in een rode halterjurk met uitsnijding aan de voorkant, gestyled met een mini Valentino-tasje en nude plateausandalen. Ze maakte het af met haar signature accessoires: gouden juwelen, inclusief haar geliefde oorringen. Affleck hield het bij een klassieke outfit, met een blauw overhemd en een marineblauwe geklede broek.

Parijse honeymoon-stijl

Hoewel je bij het omarmen van de Parijse stijl misschien denkt aan het dragen van Bretonse strepen en jeans, ging J.Lo een compleet andere richting op tijdens haar honeymoon in Parijs. Haar hitteproof looks zijn eenvoudige silhouetten, maar nog steeds volledig gepolijst. Zo is haar versie van sightseeing style is, niet verrassend, super chic. Lopez zou in feite best wel eens de best geklede toerist in Parijs kunnen zijn op dit moment.

Jennifer Lopez en Ben Affleck in Parijs
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.