is-dat-kylie-jenner-of-zien-we-een-wel-heel-glamoureuze-batgirl-225395
©ANP

Kylie Jenner toont woensdag tijdens de show van Acne Studios in Parijs de kracht van een full-coverage look. De beautymogul kiest voor een nauwsluitende, volledig verhullende jurk tijdens de lente/zomer 2023-show van het merk.

Kylie Jenner bij Acne Studios

De jurk voelt aan als een moderne versie van disco glamour uit de jaren 70 met dramatische vleugelmouwen à la Donna Summer. Jenner maakt de campy look af met een opvallende, alien-achtige zonnebril. Hoe we het ensemble het beste kunnen omschrijven? ‘Batgirl op een Studio 54-feest.’

Kylie Jenner heeft al lang affiniteit met Acne Studios. Zo werd ze vorig jaar nog gespot in een pluizige bucket hat, harige laarzen en een glanzend leren jas uit de herfst/winter 2021-collectie van het merk.

Verhullen is het nieuwe pronken

Blijkbaar is bedekken het nieuwe pronken. Althans, in de wereld van de Kardashian-Jenners. Kylie’s oudere zus Kim heeft bijvoorbeeld een opvallende voorliefde ontwikkeld voor het aantrekken van head-to-toe-jurken van Balenciaga. Een opmerkelijk moment was de aquablauwe jurk die Kim eerder dit jaar droeg tijdens de Oscars-afterparty en vervolgens nog een keer aantrok voor een Balenciaga-campagne.

Men kan zich afvragen of ook Jenner nu fan is van dit soort campy looks – die, eerlijk is eerlijk, heerlijk zijn om naar te kijken. (Nog niet zo lang geleden droeg ze een vintage Comme des Garçon-outfit bedekt met handen, een andere DC Universe-achtige look.) Hoe dan ook is het geweldig om te zien dat Jenner nu plezier heeft met haar stijl. Zoals we allemaal zouden moeten hebben.

Kylie Jenner bij de show van Acne Studios
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.