the-game-met-maan-en-karel-ik-ben-heel-blij-dat-we-elkaar-nu-kunnen-kussen-waar-we-willen-259800
©MARIE WYNANTS, VOGUE NEDERLAND, JULI/AUGUSTUS 2023

Uit je broek scheuren of met je haar vastzitten in een drone? “Ik ga dan toch nog een keer voor die drone in mijn haar”, antwoordt Maan de Steenwinkel lachend. Zij en Karel Gerlach sieren als koppel de cover van Vogue’s gloednieuwe zomernummer – en wij leggen hen in een nieuwe aflevering van The Game een aantal onmogelijke keuzes voor. Wat blijkt? De zangeres en de Goldband-zanger zijn liever openlijk dan stiekem verliefd.

‘The Game’ met Maan en Karel

Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach schitteren op de cover van Vogue’s Summer of Love Issue. In het nieuwe nummer vertellen de zangers openhartig over hun angsten, de keerzijde van roem en de hartstocht voor elkaar. Het smoorverliefde koppel deelt nu in een nieuwe aflevering van The Game hun voorliefde voor onder meer gezellige muziek. “Vooral tijdens de afwas ben ik fan van meezingers”, stelt Maan. “Maar de protestliedjes van Sophie Straat zijn ook steengoed.” En als Karel moet kiezen tussen De Jeugd van Tegenwoordig of Goldband? “Die is heel easy – dat is sowieso De Jeugd van Tegenwoordig. Veel beter dan iedereen in alles wat ze doen.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dat Maan zowel een ster is op de rode loper als op het podium, weet Karel maar al te goed. “Je weet nooit wat voor moois ze nog allemaal gaat maken. Ik vind het dan leuker om naar haar te kijken dan zelf bezig te zijn op het podium.” En hoe zit het nu met hun verliefdheid? “Op een gegeven moment ben je wel klaar met dat stiekeme gedrag”, stelt Karel. “Die beginfase heeft natuurlijk iets heel leuks”, zegt Maan, “maar ik ben nu wel heel blij dat het gewoon openlijk is en dat we elkaar gewoon kunnen kussen waar we willen.”

Bekijk hieronder Vogue’s The Game met Maan en Karel.

Vogue’s juli/augustus 2023-nummer ligt nu in de winkel en is online te bestellen.