millie-bobby-brown-kondigt-verloving-aan-met-jake-bongiovi-249602
©Getty Images

Onze felicitaties aan Millie Bobby Brown die haar verloving aankondigde met vriend Jake Bongiovi. De Stranger Things-ster maakte het nieuws bekend via Instagram, met een foto van het koppel samen en als bijschrift een tekst uit Taylor Swift’s Lover: ‘Ik heb nu drie zomers van je gehouden, schat en ik wil ze allemaal.’ Zichtbaar aan haar ringvinger: een vierkante diamant. Bongiovi’s commentaar op deze mijlpaal was echter kort, hij schreef simpelweg ‘Voor altijd’.

Verloving Millie Bobby Brown en Bongiovi

Brown en Bongiovi – de zoon van Jon Bon Jovi – zijn sinds 2021 aan het daten en bevestigden toen hun relatie met een wazige foto van hun samen in de London Eye. Een paar maanden later maakten ze hun debuut op de rode loper tijdens de BAFTA’s van 2022, waarbij Brown Louis Vuitton droeg. Bongiovi vergezelde de actrice vervolgens op de loper voor zowel het meest recente seizoen van Stranger Things als Enola Holmes 2.

De 19-jarige Brown deelde vaak liefdevolle eerbetuigingen aan de 20-jarige Bongiovi. ‘Eindeloos verliefd op het jaar dat ik heb gehad’, schreef ze begin 2023. ‘Dankbaar voor mijn vrienden, familie, ezel (Bernard), mijn hondjes, de tanden van mijn puppy’s en mijn partner voor het leven. Op nog een jaar met jullie en de geweldige mensen en dieren om ons heen! Laten we het opnieuw doen, maar dan beter.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jakebongiovi