paris-hilton-draagt-haar-meest-iconische-outfit-opnieuw-het-fluwelen-trainingspak-228611
©Getty Images

De jaren 2000 zijn ongetwijfeld het meest spraakmakende decennium op het gebied van mode. Een van dé stijliconen uit die tijd? Paris Hilton. Zij is degene die van tacky chic een trend op zich heeft gemaakt, compleet met glitterjurkjes, low-rise broeken en Trucker-petten. Bovenal kan niemand ooit haar voorliefde voor het fluwelen trainingspak van Juicy Couture vergeten.

Paris Hilton draagt opnieuw fluwelen trainingspak

De ster maakte onlangs op de luchthaven van Mumbai een zoete verwijzing naar haar jaren in The Simple Life (haar realityshow met Nicole Richie waarin het duo over eindeloze landwegen in de Verenigde Staten reisde). Zo droeg Paris Hilton een zwart fluwelen trainingspak met zilveren details in de vorm van hartjes en sterren. Om het af te maken, combineerde Hilton haar outfit met een paar kleurrijke sneakers, een XL-zonnebril en een zwarte baret. Meer Y2K dan dat wordt het niet.

Het trainingspak maakt een sterke comeback als casual dagelijkse outfit (onder andere gezien bij Kim Kardashian in verschillende Balenciaga-versies), en maakt nu weer onderdeel uit van Paris Hiltons dna. Zo zagen we Paris onlangs ook al in een lichtroze variant op Instagram, toen Tom Cruise het nummer Hold Me Closer van Britney Spears en Elton John voor haar zong (ja, dat is echt gebeurd). Haar beroemde zin ‘That’s hot‘ was nog nooit zo toepasselijk. Maar echt, deze look doet ons verlangen naar een reboot van The Simple Life!

Paris Hilton in zwart fluwelen joggingpak
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.