rihanna-toont-haar-groeiende-babybuik-in-doorschijnende-alaia-jurk-bij-de-oscars-246055
©Getty Images

Als iemand de kunst van zwangerschapsstijl heeft geperfectioneerd, dan is het zeker Rihanna. De ster woonde zondagavond de Oscars van 2023 bij – waar ze was genomineerd voor Best Original Song met de Wakanda Forever-ballade Lift Me Up – in een look die haar op het lijf geschreven is.

Rihanna in Alaïa bij Oscars 2023

Zo droeg Rihanna een halfdoorschijnende Alaïa-outfit met een laaghangende leren rok en sleep op de rode loper van de Oscars 2023, gecombineerd met een bustier versierd met riempjes. De spraakmakende look, die niet lang na de Super Bowl halftime-show van de zangeres en Fenty-oprichter kwam, bewees eens te meer dat zwangerschap en popster edge hand in hand kunnen gaan.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Rihanna de conventies van zwangerschapskleding op openbare evenementen en rode lopers doorbreekt. Voor de geboorte van haar eerste kind vorig jaar liep ze namelijk rond in een reeks outfits waar iedereen jaloers op zou zijn, zwanger of niet. Nu zien we de superster stralen tijdens haar tweede zwangerschap, die ze publiekelijk onthulde tijdens haar halftime-show. Tijdens het optreden droeg ze een rode Loewe-bodysuit en bijpassende rode Alaïa-pufferjas.

Bij elke zwangerschapslook is er een rode draad: de overtuiging dat baby bumps getoond moeten worden in plaats van verborgen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.