rihanna-onthult-zwangerschap-van-haar-tweede-kindje-tijdens-super-bowl-242096
©ANP

Na een betoverende Super Bowl halftime-show, gehuld in looks van Loewe en Alaïa, was er nog iets verrassends aan Rihanna’s optreden. Nadat Twitter zich koortsachtig afvroeg of de superster al dan niet opnieuw zwanger was, bevestigde een vertegenwoordiger van de zangeres zondag dat Rihanna inderdaad in verwachting is van haar tweede kind met partner A$AP Rocky.

Rihanna zwanger van tweede kindje

Van top tot teen gekleed in een felrode Loewe-look onthulde Rihanna vol trots haar groeiende baby bump. Aan het begin van haar optreden wreef de zangeres over haar buik waarna ze de rits van haar jumpsuit opende en er een nauwsluitende bodysuit tevoorschijn kwam die haar buik onthulde. Rihanna is hiermee de eerste zwangere vrouw ooit in de halftime-show.

In een interview dat plaatsvond voorafgaand aan haar optreden zei de Grammy-winnares dat ze eerst twijfelde over het optreden tijdens de Super Bowl, maar dat het moederschap haar uiteindelijk inspireerde om het toch te doen. “Ik had zoiets van: ‘Weten jullie het zeker? Ik ben drie maanden geleden bevallen. Moet ik nu al zulke grote beslissingen nemen?”

Ze vervolgde over de keuze die ze uiteindelijk maakte: “Als je moeder wordt, krijg je het gevoel dat je de wereld aankunt. En de Super Bowl is een van de grootste podia ter wereld. Maar hoe eng het ook is, het is tegelijkertijd iets heel opwindends en uitdagends om te kunnen doen. Het is belangrijk voor mijn zoon om mij zo te zien.”

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Rihanna en haar gezin

Het eerste kind van Rihanna en A$AP Rocky, een zoontje waarvan het koppel de naam nog niet bekend heeft gemaakt, werd geboren in mei 2022. Het stel houdt de details van hun groeiende gezin privé. Wel vertelde Rocky onlangs aan Apple Music 1’s Zane Lowe dat hij “nu een volledige vader is”. “Ik kan het niet eens uitleggen, man. Je komt elke dag thuis in de hemel. Ik ben zo dankbaar. God is goed.”

Rihanna is altijd open geweest over haar verlangen naar een groot gezin, maar ze is fel tegen de druk die op veel vrouwen wordt gelegd om te trouwen voordat ze kinderen krijgen. Zo vertelde ze Chioma Nnadi van de Amerikaanse Vogue afgelopen mei: “Ik dacht altijd dat het eerst trouwen zou zijn en dan een baby. Maar wie zegt dat het zo moet? Ik laat dat zeker niet in de weg staan om moeder te worden.”

Gefeliciteerd voor het gelukkige stel en hun zoon, die binnenkort een broertje of zusje krijgt. En verwacht, net zoals vorige keer, talloze inspirerende zwangerschapslooks van de zangeres, die ongetwijfeld ook nu weer het internet zullen breken.