rihanna-deelt-eerste-beelden-van-haar-zoontje-op-tiktok-235422
©Getty Images

Als het gaat om social media is er één ding waarin Rihanna uitblinkt, en dat is indruk maken. Of het nu gaat om haar hilarische clapbacks op Twitter of de Instagramfoto’s van haar wijn drinkend op een van haar jaarlijkse tripjes op een luxejacht: niemand lijkt meer plezier te beleven aan haar posts dan Rihanna zelf. Plus: zal er ooit een iconischere social media handle zijn dan ‘badgalriri’?

Het is dan ook geen verrassing dat de eerste TikTokpost van zangeres en mogul afgelopen weekend binnen enkele minuten tienduizenden likes kreeg. Wat wel als een verrassing kwam, was wát Rihanna precies koos om te delen: de eerste beelden van haar zoontje met A$AP Rocky, die eerder deze week zeven maanden werd.

Rihanna deelt eerste beelden zoontje

In de video zit Rocky junior (het stel moet zijn naam nog onthullen) in een stoeltje van Cybex achterin een auto. Te zien is hoe hij naar een camera reikt. Ondertussen horen we Rihanna zelf op de achtergrond geamuseerd fluisteren: “Hij probeert mama’s telefoon te pakken.” Hier bekijk je de schattige eerste beelden van het zoontje van Rihanna en A$AP Rocky.

Het feit dat het koppel een meer onconventionele methode koos om de eerste beelden van hun zoontje met het publiek te delen, past perfect bij hun relaxte, nuchtere aanpak van het ouderschap. Neem bijvoorbeeld Rihanna’s onthulling van haar zwangerschap op het internet in januari, toen ze voor geënsceneerde paparazzifoto’s poseerde terwijl ze een roze pufferjas en spijkerbroek van Chanel droeg. Of haar baanbrekende kijk op zwangerschapsstijl waarbij ze regelmatig uiteten ging in nietsverhullende outfits met een overvloed aan lichaamssieraden.

Low-key aanpak

In haar interview met de Amerikaanse Vogue vertelde Rihanna dat ze geen plannen had voor een traditionele babyshower of gender reveal party, en dat ze eigenlijk helemaal geen actieve babyplanning had gemaakt. “Er is geen sprake van pretentieuze bullshit, het is gewoon ons leven”, vertelde ze over haar relatie met A$AP. “Ik heb gewoon het gevoel dat ik elke fase van het leven aankan met hem aan mijn zijde.”

Hoewel het stel de zaken (begrijpelijkerwijs) wat meer privé heeft gehouden sinds de geboorte van hun zoon in mei, bewijst de low-key onthulling dat hun benadering van het ouderschap net zo verfrissend pretentieloos is als hun liefdesverhaal.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.