big-baby-news-rihanna-is-bevallen-van-haar-eerste-kindje-211154

Big baby news! Rihanna is bevallen van haar eerste kindje. RiRi en haar partner Rakim Nakache Mayers, beter bekend als A$AP Rocky, zijn ouders geworden van een jongetje. Volgens TMZ, een Amerikaanse entertainmentwebsite, werd hun little one enkele dagen geleden geboren in Los Angeles.

Rihanna bevallen van eerste kind

Het is het eerste kindje voor de 34-jarige zangeres en de 33-jarige rapper. In januari dit jaar deelde het stel het nieuws samen een kindje te verwachten. Rihanna maakte haar zwangerschap destijds aan de wereld bekend door in een fantastische look met ontblote baby bump te verschijnen in de straten van New York. Tijdens een interview met de Amerikaanse Vogue liet de zangeres weten dat ze haar zwangerschap niet per se had gepland.

“Ik zou niet zeggen dat het gepland was”, stelde ze. “We hebben gewoon plezier gehad. En toen was het ineens te zien op de zwangerschapstest. Toen zat ik de volgende ochtend bij de dokter en begon onze reis.” Na de onthulling van haar zwangerschap heeft Riri het nieuws goed gevierd. Niet met een standaard gender reveal, maar een babyshower met een heus rave-thema. Zoals alleen Rihanna en A$AP Rocky dat kunnen.

Rihanna’s zwangerschapslooks

Sinds de onthulling van haar zwangerschap revolutioneert Rihanna het concept van zwangerschapskleding. Hoezo saaie maternity leggings en wijde T-shirts? Rihanna gaat voor nietsverhullende, extravagante outfits; van een semi-doorzichtige, glinsterende outfit van The Attico tot haar zuurstokroze, opengeknoopte Chanel-pufferjas waar haar met juwelen versierde baby bump wordt onthuld. Haar fierce en spraakmakende zwangerschapslooks zijn inmiddels iconisch te noemen. Net zoals haar Amerikaanse Vogue-cover waarop de 34-jarige straalt in een knalrode Alaïa-bodysuit.

Het zogenaamde ‘Rihanna-effect’ brengt een heuse maatschappelijke verschuiving teweeg rondom het begrip van zwangerschapsstijl. Over haar modekeuzes na de onthulling van haar zwangerschap zegt ze tegen Refinery29: “Wanneer vrouwen zwanger worden, heeft de maatschappij de neiging je het gevoel te geven dat je je moet verbergen en dat je niet sexy bent. Ik geloof niet in die onzin.”

Aan de Amerikaanse Vogue vertelt ze: “Ik hoop dat we opnieuw hebben kunnen definiëren wat als ‘fatsoenlijk’ wordt beschouwd voor zwangere vrouwen. Mijn lichaam doet op dit moment ongelooflijke dingen, en ik ga me daar niet voor schamen. Deze tijd moet feestelijk voelen. Want waarom zou je je zwangerschap verbergen?”