rihanna-wint-het-met-gala-2022-zonder-aanwezig-te-zijn-211032
©ANP

Rihanna is de enige die een stempel op het Met Gala 2022 kan drukken, zónder aanwezig te zijn. De muziek,- beauty,- en fashion koningin en haar baby daddy, A$AP Rocky, slaan de grootste avond in de modewereld dit jaar over.

Hoewel niet fysiek aanwezig, laat ze toch iedereen zien dat ze the queen van de avond is. Vogue en The Met brengen namelijk gezamenlijk een indrukwekkend eerbetoon aan de zangeres-slash-onderneemster: een marmeren standbeeld. 

Rihanna Met Gala 2022: een marmeren beeld

Niets is meer ‘vergulde glamour’ – het thema van dit jaar – dan het marmeren standbeeld van Rihanna. Riri’s standbeeld is een eerbetoon aan ‘Eirene, the personification of peace’, die volgens Vogue US de meest geprofileerde marmeren godin in de Greco-Romeinse galerijen van het Met Museum is. “Maar nu hebben we @badgalriri, rechtstreeks van de Vogue cover van deze maand”, deelt Vogue US op Instagram.

De afwezigheid van Rihanna komt niet als een verrassing. Ze is inmiddels 36 weken zwanger en zou dus ieder moment kunnen bevallen. De hoogzwangere Rihanna laat via een Instagram caption weten: “Sluit The Met af in marmer! Wat is er meer verguld dan dat? Lol! Dank je wel @metmuseum en @voguemagazine voor dit historische eerbetoon! Y’all bad for this one!”

Bekijk hieronder een clip van Rihanna’s marmeren beeld bij het Met Gala 2022.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)

Rihanna zorgt voor heel wat opschudding sinds ze eind januari haar zwangerschap aankondigt. De muzikante, die haar eerste kind verwacht met vriendje A$AP Rocky, wordt geprezen om haar unieke zwangerschapsstijl. “Mijn lichaam doet ongelooflijke dingen op dit moment en ik ben niet van plan me daarvoor te schamen”, aldus Rihanna.