rihannas-doorschijnende-dior-jurk-is-haar-meest-sensationele-zwangerschapslook-tot-nu-toe-207797
©Getty Images

Excuseer ons terwijl we onze kaken van de vloer rapen, Rihanna is weer in Parijs. De zwangere Fenty-koningin verrast ons keer op keer als het gaat om zwangerschapskleding. Ook tijdens de show van Dior weet Rihanna weer een spraakmakende look neer te zetten.

Rihanna in doorschijnende Dior-jurk

Onze favoriete bad gal zat op de eerste rij bij de Dior herfst/winter 2022-show in een zwarte kanten babydoll-jurk, waarmee ze de lingerie-als-outerwear-trend wel heel letterlijk neemt. Rihanna draagt de doorschijnende Dior-jurk met een leren trenchcoat om haar schouders en zilveren juwelen om haar hals en in haar oren. De zangeres en ondernemer maakt de look af door haar eigen Gloss Bombed Fenty-lippenstift te dragen. Met haar opvallende look verrast ze iedereen die dacht dat het dragen van een bralette dit seizoen voorbij was.

©SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK

Zwangerschapskleding but make it Rihanna

De zinderende, doorschijnende Dior-look doet ons denken aan haar iconische, glinsterende naked dress van Adam Selman, die ze ooit droeg tijdens de CFDA Awards. Zeven jaar later is RiRi’s toewijding aan het serveren van jaw-dropping looks nog altijd even onwrikbaar. Als ze zwangerschapslycra wilt dragen, doet ze dat in Off-White. En als ze kiest voor een jeans, gaat ze voor haar laag uitgesneden Balenciaga-exemplaar. Het is business as usual voor deze ongelooflijke vrouw, die tegen de tijd dat ik dit schrijf vast al in een nóg fantastischere look de deur is uitgestapt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.co.uk.