sienna-miller-neemt-haar-dochter-mee-naar-new-york-fashion-week-242274
©ANP

Het is New York Fashion Week en dat betekent modellen, beroemdheden en moderedacteuren op de eerste rij. Actrice Sienna Miller vliegt meestal solo tijdens de modemaand, maar voor de herfst/winter 2023-show van Proenza Schouler maakte ze een uitzondering: de 41-jarige actrice bracht een speciale gast mee. Sienna Miller zat namelijk samen met haar dochter Marlowe (10) front row.

Sienna Miller neemt dochter mee naar fashion week

Miller droeg een zwarte minirok met daaronder een korte broek, een gebreide metallic polo en sculpturale platformhakken. De tienjarige Marlowe was even stijlvol gekleed, en droeg een grijs pak met daaronder een paar Nike-sneakers. Om haar arm hield ze een Dior Saddle-tas. Het moeder-dochter-duo voegde zich bij de andere aanwezigen, onder wie Natasha Lyonne, Karen Elson en Liya Kebede.

Het zal niet lang duren voordat Marlowe kleding en accessoires van haar moeder leent. Sienna mijmerde eerder al over de toegang die haar dochter heeft tot twee flinke garderobes: die van Sienna zelf en die van Alexa Chung, die momenteel een relatie heeft met de vader van Marlowe, Tom Sturridge. Maar niet alleen Marlowe, zo biechtte Sienna onlangs op. “Marlowe komt thuis met Alexa’s truien, die ik vervolgens weer steel. Ik heb er een boven…”, aldus de actrice tegen de Britse Vogue in december 2022.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Actrice Sienna Miller samen met dochter bij show
©Arturo Holmes / Getty Images

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.