dit-is-waarom-kate-middleton-altijd-elegant-op-fotos-staat-221284

Kate Middleton verschijnt altijd elegant en stijlvol in het openbaar – en ook op foto’s ziet de hertogin van Cambridge er steevast uit om door een ringetje te halen. Oké, haar royal(e) kledingkast én haar prachtige verschijning dragen daar natuurlijk aan bij, maar dankzij de Britse royalty-stylist Miranda Holder weten wij dé truc van de hertogin om er immer zo flawless uit te zien. Holder deelt de gouden tip in een TikTok-video. En wat blijkt? Zo moeilijk is het niet.

Kate Middleton elegant op foto’s

Volgens Holder is er een “cheeky little style hack” waardoor Kate er altijd stunning uitziet op (bijna) alle foto’s. “Het is niet gewoon omdat ze er goed uitziet, rijk is en stylisten heeft. Door jarenlang te werken met supermodellen en beroemdheden kan ik je met zekerheid vertellen dat zelfs de mooiste persoon ter wereld gruwelijk op foto’s kan staan. Het gaat echt om je pose en hoe je naar de camera kijkt.”

In de video vertelt de styliste dat Kate mediatraining heeft gehad en daar een simpele truc heeft geleerd. Eentje die iedereen thuis kan aanleren. “Kate weet dat ze haar kin altijd parallel met de grond moet houden. Ze kantelt hem niet te laag en niet te hoog, maar gewoon perfect. En daardoor staat ze altijd picture perfect op de foto.”

Ze vervolgt: “Houd je kin dus niet te laag. Dat is niet optimaal, maar te hoog is ook weer niet goed, want niemand wil neusgaten zien.”

Lifehacks van de Britse royal

Het is niet de eerste keer dat Holder “Kate-hacks” via TikTok deelt. Ook de video over Kate’s truc om pijnloos op hakken te lopen – vooral de Romy-schoenen van Jimmy Choo zijn favoriet – is veel bekeken door royal-fans.