deze-succesvolle-stijlformule-van-kate-middleton-kun-je-heel-makkelijk-kopieren-239139
©Getty Images

Er zijn bepaalde stijlen die de prinses van Wales keer op keer draagt, van haar Catherine Walker-jassen tot de strakke tailoring van Alexander McQueen. Als ze een look vindt die bij haar past, houdt ze zich daaraan en bewijst ze wat een paar hardwerkende basisstukken in je garderobe kunnen doen. Het lijkt erop dat Kate Middleton de laatste tijd een nieuwe stijlformule heeft gevonden: een gebreide jurk met ceintuur onder een klassieke winterjas.

De nieuwe stijlformule van Kate Middleton

De royal koos deze week opnieuw voor dezelfde combinatie tijdens een bezoek aan de Foxcubs Nursery in de Engelse stad Luton. Ze maakte haar entree in een coltrui en bijpassende rok in de kleur burned orange van Gabriela Hearst. De New Yorkse ontwerper, die duurzaamheid voorop zet, is een nieuwe favoriet geworden van de prinses. Over haar trui en rok droeg Kate een lange camelkleurige jas van Massimo Dutti. Bruine laarzen en een bijpassende tas maakten de look af.

Kate Middleton in jurk van Gabriela Hearst
©Getty Images
De prinses van Wales draagt een oranje gebreide outfit van Gabriela Hearst, gecombineerd met een camelkleurige jas van Massimo Dutti.

Kate Middleton toonde eerder haar nieuwe winterse stijlformule tijdens een bezoek aan het Royal Liverpool University Hospital deze maand. Toen combineerde ze een marineblauwe trui-jurk met een geruite jas van Holland & Cooper. Tijdens een bezoek aan de plaats Scarborough in november droeg Kate ook een gebreide jurk – ditmaal een camelkleurige variant van wederom Gabriela Hearst – met een bijpassende camelkleurige jas van Max & Co.

De eenvoud van de wintergarderobe van de prinses maakt het gemakkelijk om deze thuis na te maken. Investeer in een paar goed gemaakte basics die je de komende jaren steeds weer kunt dragen. Des te beter als ze ook nog eens duurzaam zijn.

Kate in een zwarte tartan look
©Getty Images
De royal verschijnt in een Holland & Cooper-jas met ruitmotief, met daaronder een gebreide marineblauwe jurk, opnieuw met een ceintuur in de taille.
Kate Middleton in een beige look
©Getty Images
Kate draagt een camelkleurige jurk van Gabriela Hearst, gecombineerd met een bijpassende jas van Max & Co.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.