paris-hilton-en-nicole-richie-keren-terug-met-nieuwe-realityserie-297816
©Getty Images

Sill and Bill are back! Paris Hilton en Nicole Richie, die vooral bekend werden door hun avonturen in The Simple Life, slaan opnieuw de handen ineen voor een gloednieuwe realityserie. Dit is wat we tot nu toe weten.

‘The Simple Life’ met Paris Hilton en Nicole Richie

Na meer dan zestien jaar keert het iconische duo terug naar het scherm. In the early 2000’s volgde The Simple Life Paris Hilton en Nicole Richie terwijl ze de luxe van hun gebruikelijke levensstijl verruilden voor simpelere (en vaak hilarische) banen en situaties. Zo waren Hilton en Richie te zien in alledaagse werkomgevingen als boerderijen, fastfoodrestaurants en plattelandsdorpen. Hier moesten ze taken uitvoeren die ze niet gewend waren. Het programma was een enorme hit en werd al snel een popculture-fenomeen.

Nieuwe realityserie

Het nieuws over een reünie komt bij fans niet als een hele grote verrassing. Een paar dagen geleden deelde Richie op Instagram al een ​​collage van foto’s uit die tijd van hen samen, met de caption: ‘Vanaf dag 1: Sill en Bill.’ Hilton deelde dit bericht vervolgens op haar Instagram Stories met de toevoeging ‘Sanasaaaa’ (een uitspraak waar trouwe kijkers direct op zullen aanslaan).
Hoewel ze beide nostalgische herinneringen koesteren aan hun tijd in The Simple Life, gaf Hilton toe dat de show niet altijd authentiek was. Ze speelde destijds naar eigen zeggen een personage op tv, wat haar later frustreerde omdat het niet haar ware ik weerspiegelde. Ondanks dit – of misschien juist vanwege dit – keert het duo enthousiast terug naar het reality-tv-landschap.
Volgens TMZ laten productiebronnen weten dat “Paris en Nicole allebei aan boord zijn voor een nieuwe serie”. Hierin zullen ze opnieuw allebei de hoofdrol spelen. Wel wordt erbij gezegd dat het geen exacte kopie wordt van The Simple Life. Wat het wel gaat worden, is nog even afwachten. Vermakelijk wordt het vast en zeker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICOLE RICHIE (@nicolerichie)