vogues-yeliz-cicek-is-genomineerd-voor-ondernemende-vrouw-2022-224955
©AICHA ABDOUN

Dat de kloof tussen mannelijke en vrouwelijke ondernemers nog altijd bestaat, is helaas een feit. Om aandacht te vragen voor gelijke kansen is de verkiezing Ondernemende Vrouw 2022 in het leven geroepen, een speciaal initiatief van ABN AMRO MeesPierson en Choices by DL. Een van de genomineerden dit jaar is niemand minder dan Vogue’s editor-in-chief Yeliz Çiçek.

Vogue’s Yeliz genomineerd voor Ondernemende Vrouw 2022

Voor de verkiezing van Ondernemende Vrouw 2022 zijn drie categorieën met elk vier genomineerden: Philanthropy, Sustainability en Media Personality. Yeliz is genomineerd voor de laatste categorie, waarin ze het opneemt tegen LINDA. hoofdredacteur Karin Swerink, Nouveau’s hoofdredacteur Claudia Straatmans en journalist, uitgever en presentatrice Barbara Barend. Waar al deze vrouwen aan voldoen? “Een Media Personality komt tot uiting in de ambities die een vrouw heeft, hetgeen zij communiceert, en vooral de manier waarop ze (onderscheidend) haar werk doet”, aldus de verkiezing.

De hoofdprijs voor de Ondernemende Vrouw 2022 is een geldbedrag dat gedoneerd kan worden aan een door de winnares gekozen goed doel. Uit elke categorie wordt een winnares gekozen. Stemmen kan nog tot en met 4 oktober 2022 via deze link. Daar lees je tevens meer over de verkiezing. Leuk detail: als je stemt, maak je kans op een jaar lang gratis rijden in een Mini Cooper. Handig voor alle werkafspraken, denken wij zo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Choices by DL (@choicesbydl)