streetstylers-kiezen-dit-jaar-voor-de-gradient-zonnebril-209689

Anyone who is anyone in modeland draagt op dit moment een gradiënt zonnebril. Als we het modevolk mogen geloven (en dat doen we) zijn gradiënt zonnebrillen de stijlvolste trend van nu op het gebied van eyewear. Gelukkig wordt het langzamerhand zonniger in Nederland. Dus, bij deze, inspiratiebeelden rechtstreeks uit Parijs en New York.

Stijlvol en handig

Gradiënt zonnebrillen beschermen je ogen tegen de zon, zónder je zicht te verduisteren. Hierdoor zijn ze niet alleen stijlvol, maar ook handig. Doordat ze licht getint zijn, en (zoals de naam ‘gradiënt’ al zegt) van licht naar donker lopen, bieden ze genoeg bescherming tegen de zon zonder je zicht te beperken. Wellicht is dat de reden waarom streetstylers er zo’n fan van zijn en natuurlijk zijn de glazen een subtiel 70’s fashion statement.

Ray-Ban Aviator en Ray-Ban Wayfarer zijn twee populaire modellen in gradiënt glazen en zien we eigenlijk elk jaar. Echter, de echte dare devils dragen dit jaar de graduele zonnebrillen van Balenciaga en Prada. Wat jouw persoonlijke stijl ook is, er is vast een model op de markt. Inspiratie nodig? Bekijk dan deze beelden rechtstreeks vanuit Fashion Week 2022.