heidi-klum-tyra-banks-alessandra-ambrosio-en-candice-swanepoel-schitteren-in-nieuwe-skims-campagne-209424
©Sandy Kim

Als je maar liefst vier legendarische modellen bij elkaar weet te krijgen, ben je verzekerd van een iconische fotoshoot. Dat moet Kim Kardashian gedacht hebben toen ze Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel regelde voor haar gloednieuwe SKIMS-campagne. Het is de eerste keer dat de supermodellen – die allen een verleden hebben bij lingeriegigant Victoria’s Secret – samen poseren.

Supermodellen in SKIMS-campagne

SKIMS, het shapewear-merk opgericht door Kim Kardashian in 2019, heeft zijn nieuwste campagne onthuld met vier iconische modellen in de hoofdrol. Op de beelden zien we Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel. Daarbij is elk supermodel gekleed in een nude ensemble uit de Fits Everybody Underwear-lijn van het label. De campagne is geschoten zdoor fotografen Sandy Kim en Greg Swales.

Supermodellen in SKIMS campagne
©Greg Swales

“Tyra, Heidi, Alessandra en Candice hebben elk zo’n duidelijke en blijvende rol gespeeld in het vormgeven van de industrie”, zegt Kim in een verklaring. “Deze ongelooflijke vrouwen in onze Fits Everybody Underwear-collectie is echt een full circle-moment voor mij.”

Daaraan voegt de SKIMS-oprichter toe: “Ons ondergoed is zo’n game changer. Het is onze best verkopende collectie sinds we gelanceerd zijn. De shapewear rekt uit tot twee keer zijn maat en is zo comfortabel dat het zich gewoon naar je lichaam vormt, zodat het iedereen perfect past. Ik vind het geweldig om deze vrouwen te huldigen naast een collectie waar onze klanten dol op zijn.”

Supermodellen in SKIMS campagne
©Sandy Kim

De ‘Iconic’-collectie van SKIMS is nu verkrijgbaar via de website van het merk.