blake-livelys-compleet-ijsblauwe-look-is-meer-blair-dan-serena-205850
©ANP

Blake Lively heeft de reputatie dat ze nooit de hulp van een stylist inschakelt. Maar het hebben van vrienden op hoge posities betekent dat een fantastische look slechts een telefoontje verwijderd is. Dat bewees de actrice wel bij de Michael Kors herfst/winter 2022-show tijdens New York Fashion Week. Blake poseerde samen met de ontwerper en was een regelrechte bombshell in een compleet ijsblauwe look – inclusief glanzende, golvende lokken en knalrode lippen.

Blake Lively straalt in ijsblauwe look

In een ijsblauwe rok met matching crop top en jasje (die vakkundig over haar schouders hing), zag Blake Lively eruit als het typische Michael Kors-type. Haar zoete en sexy co-ord sets doen denken aan een zakenvrouw die doordeweeks in Manhattan verblijft en in het weekend naar de Hamptons ontsnapt. Ze is glamoureus, maar toch geaard, en weet precies wat werkt voor haar als het op mode aankomt.

Blake Lively en Michael Kors tijdens New York Fashion Week
©Shutterstock
NYC-vrienden Blake Lively en Michael Kors bij de Michael Kors herfst/winter 2022-show.

Meer Blair dan Serena

Op de avond van zijn show vol glinsterende avondkleding had Kors zich geen betere merkambassadeur kunnen wensen. Voor de gelegenheid bracht Blake haar zus Robyn mee. Het paar stal de show met dezelfde krachtige pose van één hand op de heup die een tweede natuur lijkt te zijn voor de Lively-vrouwen.

Blake Lively en haar zus Robyn
©Shutterstock
De Lively-zussen stelen de show.

Blake Lively’s fabulous ijsblauwe look ademde meer Blair Waldorf dan haar eigen Gossip Girl-personage Serena van der Woodsen. In dat geval stapte haar zus Robyn in de rol van de laatstgenoemde Upper East Sider met haar crèmekleurige rok en bijpassende coltrui. Ze zouden zo samen onderweg kunnen zijn naar The New York Palace Hotel, vind je niet?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.co.uk.