deze-catwalklook-past-bij-jouw-sterrenbeeld-287540
©Spotlight

Nu de fashion weeks in New York, Kopenhagen en Milaan achter de rug zijn, dompelen we ons met liefde onder in alle inspiratie voor nieuwe looks. Benieuwd welke catwalklook jou (door je sterrenbeeld) op het lijf geschreven is? We maakten een overzicht.

Deze catwalklook past bij jouw sterrenbeeld 

Ram

Het kan niet anders dan dat ‘jouw’ catwalklook een stoere is, zoals deze, gespot bij Patou. De oversized bomber laat zien dat je niet bang bent om je ruimte in te nemen en belemmert je in geen enkel opzicht bij al je (soms wat impulsieve) activiteiten.

Patou F24 026a
©Spotlight

Stier

In Kopenhagen spotten we een trend die erg goed bij jou past: jassen met een extra detail, zoals een cape of een ingebouwde sjaal. Omdat jij bekendstaat om je wat ingetogen, praktische en vooral luxueuze stijl, is deze look jou op het lijf geschreven. De drapering van deze jas geeft een chic effect zonder dat je op comfort inlevert.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Lovechild F24 023
©Spotlight

Tweelingen

Net zoals je zelf soms all over the place kunt zijn, geldt dat ook voor je smaak. Het kan jou niet opvallend genoeg. Inspiratie voor zo’n look vinden we bij Alaia, waar deze volumineuze rode jurk de aandacht trok op de catwalk. Tijd om zo’n spraakmakend item aan je eigen kledingcollectie toe te voegen.

Alaia PO F24 013
©Spotlight

Kreeft

Jij bent dol op kleding die lekker draagt. Het liefst voelt elk item alsof je gehuld bent in een deken. Voor zo’n look biedt Henrik Vibskov, zoals we spotten in Kopenhagen, de juiste inspiratie. Breisels beloven een van de grootste trends voor het najaar te worden.

Vibskov F24 071
©Spotlight

Leeuw

Go big or go home is zo’n beetje jouw motto. Een catwalklook die daar perfect bij past is deze van Michael Kors. Een jas van faux fur die zo groot en opvallend is, dat niemand nog om je heen kan. Klinkt dat niet fantastisch?

Kors F24 051a
©Spotlight

Maagd

Jij bent dol op ingetogen kleuren. Mode moet voor jou vooral praktisch zijn. Opvallen is niet je grootste doel, hoewel de oplettende kijker zal zien dat je altijd een chique uitstraling blijft hebben. Een look die daar perfect bij past, is deze van Skall Studio.

Skall Studio F24 029
©Spotlight

Weegschaal

Als hét sterrenbeeld van de liefde ben je dol op looks met een romantisch tintje. De ultieme look voor jouw teken hebben we gespot bij Rotate. De lieve roze kleur, de gigantische bloem: hoe romantisch wil je het hebben?

Rotate F24 021
©Spotlight

Schorpioen

Als Schorpioen laat je graag zien hoe het echt is, ook als het om mode gaat. Een trend die daar uitstekend bij past, is die van de sheer items. Je kunt ze gemakkelijk up- of downdressen, zodat deze in essentie erg sexy items voor bijna iedere gelegenheid geschikt zijn. Dat geldt overigens minder voor deze look, gespot op de catwalk bij Tory Burch.

Tory Burch F24 005
©Spotlight

Boogschutter

Als avontuurlijk sterrenbeeld ben jij niet bang om te spelen met opvallende kleuren en texturen. Van top tot teen in fel oranje? Waarom ook niet? Inspiratie vonden we op de catwalk bij Helmut Lang.

Helmut Lang F24 003
©Spotlight

Steenbok

Zelfs als de dresscode casual is, houd jij van een zakelijk tintje aan je looks. Een krachtig modestatement past immers gewoon goed bij jouw sterrenbeeld. Baum und Pferdgarten voorziet van fijne inspiratie voor zo’n sterke, casual look.

Baum und Pferdgarten F24 019
©Spotlight

Waterman

Het liefst draag jij outfits waar iets ‘geks’ in zit. Een bijzondere print, aparte textuur of nog leuker: een bijzonder silhouet. Deze look van JW Anderson geeft precies dat verrassende effect waar jij zo dol op bent.

JW Anderson F24 004a
©Spotlight

Vissen

De ideale look voor jou, Vissen, is er een met een dromerig effect. Van jou hoeft mode niet strak en statisch te zijn, maar mag het flowy en experimenteel zijn. Gestuz voorziet daarin van fijne inspiratie, waaruit blijkt dat je prima een sexy kanten jurk met een warme, grote jas kunt combineren. Een look die doet denken aan zachte, witte wolken.

Gestuz F24 045
©Spotlight

 

Bente de Bruin is journalist, astrologie-expert en auteur van het boek ‘Het staat (niet alleen) in de sterren’. Voor Vogue.nl duidt ze astrologie-onderwerpen en verbindt ze sterrenbeelden aan stijl, trends, (liefdes)relaties en carrièrekeuzes.