saltburn-ster-barry-keoghan-is-de-nieuwste-ambassadeur-van-burberry-289294
©Courtesy of Burberry

Barry Keoghan is de nieuwste ambassadeur voor Burberry. Dit maakt het Britse modehuis bekend met een zwart-witte foto van de acteur in een trenchcoat. “Ik ben al vele jaren fan van Burberry”, deelt Keoghan enthousiast.

Barry Keoghan is nieuwste ambassadeur van Burberry

Barry Keoghan kennen we van zijn acteerwerk in films als Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer en Banshees of Inisherin. Maar nadat hij als Oliver het badwater van Felix (Jacob Elordi) opslurpte in de hitfilm Saltburn, kon niemand meer om de Ierse acteur heen. Dat Keoghan nu de nieuwste ambassadeur is van Burberry, is allesbehalve verrassend. Zoals de meest natuurlijke samenwerkingen starten, bouwde de acteur al een nauwe relatie op met het modehuis. Zo bezocht hij de modeshows van afgelopen seizoenen en gaat hij vaak gekleed in looks van Burberry tijdens evenementen – waaronder het Met Gala, waar hij een zwart met blauw geruit pak droeg van het merk.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Keoghan vertelt over de samenwerking: “Het is zo’n iconiek erfgoedmerk met innovatie in zijn kern en een toewijding aan de ondersteuning van kunst en cultuur. Ik kijk er erg naar uit om deel uit te maken van dit volgende hoofdstuk.” Creatief directeur van Burberry, Daniel Lee, prijst op zijn beurt Keoghans groei als een van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie: “Zijn rauwe, unieke talent is ongelooflijk inspirerend en weerspiegelt perfect de geest van ons merk. Ik ben er trots op hem welkom te heten in de Burberry-familie.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burberry (@burberry)