bij-de-louis-vuitton-show-in-parijs-waren-alle-ogen-gericht-op-een-koppel-beyonce-en-jay-z-258645
©Getty Images

Het was verreweg de menswearshow waar dit seizoen het meest naar werd uitgekeken: de presentatie van de debuutcollectie van Pharrell Williams als creatief directeur bij Louis Vuitton. Een aantal A-listers liet hun support zien door op te dagen in de nieuwe collectie. Alle ogen waren echter gericht op één specifiek duo in de VIP-sectie: Beyoncé en Jay-Z. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat de ‘muziek-royals’ een modeshow bijwonen.

Beyoncé en Jay-Z bij Louis Vuitton-show

Beyoncé en Jay-Z deden zichtbaar hun best voor de stijlvolle aangelegenheid in Parijs. Beyoncé nam een pauze van alle zilveren looks die ze de afgelopen maand tijdens haar Renaissance-tournee droeg. In plaats daarvan koos ze voor een zijdeachtig, geel ensemble dat fungeerde als een meer ontspannen versie van een tweedelig pak. Een soort chique versie van een pyjama, die ze naar een nog hoger niveau tilde met een enorme zonnebril. Natuurlijk droeg de ster ook een Louis Vuitton-tas. Haar gekozen stijl? Een Coussin-tas met monogram, compleet met een chique kettinghandvat.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Jay-Z ging op zijn beurt voor een traditionele look. Hij koos voor een gestroomlijnd, bruin, driedelig pak, gedragen over een fris wit overhemd. Verfijnd en elegant; een goede partner weet wanneer hij de ander moet laten stralen. Hoewel het vrijwel onmogelijk is om dat níet te doen als je met Beyoncé bent.

Beyonce jay z Louis Vuitton
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.