beyonces-uitbundige-uitgaanslook-in-parijs-past-zo-in-haar-renaissance-garderobe-259034
©ANP

Geheel in lijn met haar more-is-more-benadering van mode, besloot Beyoncé dat haar bezoek aan Parijs niet één, maar twee op maat gemaakte Louis Vuitton-looks vereiste. Dinsdag woonde de zangeres de presentatie van Pharrells gedenkwaardige debuutcollectie voor Louis Vuitton bij. Voor de gelegenheid droeg ze een geel, zijden pak en zonnebril van het Franse modehuis. Maar daar bleef het niet bij. Later verscheen de zangeres in een leren ensemble, geheel in de stijl van haar Renaissance-tour. De uitgaanslook van Beyoncé bestond uit een jasje met Grace Jones-achtige uitstekende schouders en bungelende franjes, gecombineerd met een minirok. Om de look af te maken, droeg Beyonce een Petite Malle-tas met monogram.

Beyoncé draagt uitbundige uitgaanslook

De zangeres deelde foto’s van de outfit en van Pharrells met sterren bezaaide debuutshow op Instagram. Zo is er een foto waarop Jay-Z en Beyoncé genieten van Armand de Brignac Brut Rose, de luxe champagne van Jay-Z (een fles van 400 dollar). Op een andere foto zien we Beyoncé, Jay-Z en haar Destiny’s Child-groepgenote Kelly Rowland, allemaal gekleed in onberispelijke Louis Vuitton-outfits.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Queen Bey is de laatste tijd sowieso behoorlijk actief op Instagram. Ze gebruikt het platform vakkundig om haar experimentele en steeds veranderende mode in de spotlights te zetten, en om de diepere betekenissen achter looks te benadrukken. Op zondag onthulde de zangeres, ter ere van Juneteenth (de Amerikaanse nationale feestdag op 19 juni waarop de bevrijding van de slaven in de Verenigde Staten wordt herdacht) dat ze de hele show op die dag uitsluitend looks van zwarte ontwerpers droeg. De ontwerpers in kwestie? LaQuan Smith, Ib Kamara van Off-White en Olivier Rousteing van Balmain. Ook droeg Beyoncé een look uit haar eigen Ivy Park x Adidas-collectie.

Enthousiaste fans

Fans kunnen de mode-experimenten van de zangeres wel waarderen. Onder haar laatste post, waarin de tweede Louis Vuitton-look te zien is, schrijft een fan: “Je looks zien er altijd geweldig uit en daarvoor wil ik je bedanken.” Wij sluiten ons daar volledig bij aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)