blackpinks-jisoo-geeft-haar-vakantielook-een-klassieke-french-girl-twist-271592
©Getty Images

Na het afgelopen jaar opgetreden te hebben voor 1,8 miljoen Blinks in 34 steden in 22 landen, lijkt het erop dat Jisoo’s chakra’s misschien weer op één lijn komen. Dat komt omdat ze op vakantie is in Zuid-Frankrijk en niet op een veeleisende Blackpink-tournee. Via Instagram laat Jisoo haar klassieke vakantielook zien, met op de achtergrond geplaveide straatjes en uitzicht op zee.

Jisoo’s vakantielook

Eerder spotten we Selena Gomez in een ultiem Franse look tijdens de modeweek in Parijs: een klassieke mini-jurk met polkadots en pofmouwen. Nu sluit Jisoo zich ook aan bij de typische French girl look. Op een vakantiekiekje in Arles draagt de zangeres een marinière breisel, slogan cap en een broek met wijde pijpen. Of dat is wat echte Fransen dragen, is het punt niet. Met deze outfit stapt ze uit haar dagelijkse leven en de bijbehorende garderobe.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Er is iets heel analoogs aan de veronderstelde levensstijl van de French girl. Ze gebruikt geen contour op haar gezicht wanneer ze make-up draagt, kijkt niet naar Netflix en eet geen bewerkt voedsel. Ze brengt alleen een dun laagje lippenbalsem aan en leest boeken van Annie Ernaux uit de eerste editie. Jisoo – die haar haar in fluwelen strikken bindt en poseert met ouderwetse filmcamera’s – lijkt mee te liften op soortgelijke fantasieën over een soft life.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JISOO🪐 (@sooyaaa__)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK