demi-moore-is-de-belichaming-van-rich-mom-energy-in-witte-jeans-en-teva-sandalen-266566
©Broadimage/Shutterstock/ANP

Witte jeans zijn het ultieme symbool van rich mom energy (slechts een van de vele TikTok-esthetieken die tot nu toe geboren zijn in 2023). Demi Moore ging deze week all-in op deze luxe esthetiek met een witte jeans met hoge taille en een wit T-shirt. De actrice maakte de outfit af met een vleugje rich mom essentials: autosleutels (ons geld staat op een Tesla of een Mercedes), een pilotenzonnebril, een roodglanzende pedicure, een Apple Watch en een raffia tas van Fendi met een logo zo groot als de tas zelf.

Demi Moore in witte jeans en Teva-sandalen

In veel opzichten is de outfit precies wat je zou verwachten van een 60-jarige Hollywoodster om boodschappen te doen in de Hills, maar haar keuze voor schoeisel was een beetje meer relateerbaar. Moore is de nieuwste A-lister die valt voor het comfort van een paar Teva’s Midform Universal-sandalen. Ze droeg een paar met een zool van één inch in (je raadt het al) knisperend wit. De verhoging geeft elke outfit een beetje extra en de klittenbandsluitingen zorgen ervoor dat ze heel comfortabel zitten.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Van praktisch naar cool

In 2019 veranderde Teva van een praktische keuze in een favoriet van het modepubliek en riep platform Lyst ze uit tot de meest trendy schoen van het jaar. In een verhaal gepubliceerd door de Amerikaanse Vogue in dat jaar legde Mark Magruder, senior productmanager bij Teva, uit: “De iconische styling vindt weerklank bij het casual outdoormeisje, terwijl onze nieuwe platforms en hoogtes het mogelijk maken om ook de modebewuste consument te vertegenwoordigen.”

Vier jaar later is de Teva-fanclub nog steeds in volle gang: onder deze “modebewuste consument” bevinden zich nu Mary-Kate Olsen, Katie Holmes en Chloë Sevigny, die allemaal hebben geholpen om de richting van dit ooit zo praktische merk te veranderen. Dit jaar lanceerde het zelfs een samenwerking met Chloé, waarbij de sandalen werden versierd met strikjes met logo. Klittenband was nog nooit zo cool.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.