doja-cat-draagt-viktor-rolf-bij-daily-fashion-media-awards-222861
©ANP / styling: @brettalannelson
A fashionmatch made in heaven: zangeres Doja Cat in de openingslook van de Viktor & Rolf couture herfst/winter 2022-show. De Kiss me more-zangeres droeg de geweldige look van het Nederlandse duo naar de jaarlijkse Daily Front Row Fashion Media Awards 2022 op 10 September. En ze won een prijs. Zeg nu zelf: de award voor fashion icon mee naar huis slepen kan alleen als je Viktor & Rolf draagt. 

Doja Cat in Viktor & Rolf 

Over de outfit van Doja Cat: een geweldig gestreept pak met opvallende schouders. Een look waarvan je – als je de persoonlijke stijl van Doja Cat kent –  wist dat-ie zou komen. De excentrieke zangeres maakt namelijk regelmatig baanbrekende statements met mode. Ook is ze vaak lekker theatraal: zowel op sociale media als bij grote mode-evenementen. Zo ook de avond van de Daily Front Row Fashion Media Awards waar ze met eyeliner brows (met hartjes in het midden) en geweldige killernails front row zat.

Na de Daily Fashion Media Awards had Doja Cat alle redenen om feest te vieren. Ze ging namelijk niet met lege handen naar huis, maar met een award. De Breakthrough Fashion Icon award welteverstaan. De Als er een beroemdheid is die deze look tot zijn recht laat komen, is zij het. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viktor&Rolf (@viktorandrolf)