hailey-bieber-geeft-haar-outfit-kleur-met-deze-controversiele-nike-sneakers-255955
©Neil Mockford/Getty Images

Wat Hailey Bieber draagt, wordt vaak een trend. En dat geldt vooral als het gaat om sneakers. Zo nam ze deel aan de comeback van de Adidas Samba en zien we haar vaak in New Balance-sneakers. Maar ook heeft ze een aantrekkingskracht tot Nike-modellen. Meestal zien we een paar Air Max 95-schoenen aan haar voeten, maar dit keer draagt Hailey Bieber wel heel controversiële sneakers van Nike. Wordt dit de nieuwe schoen van verlangen?

Hailey Bieber draagt Nike Shox-sneakers

We spotten de oprichter van huidverzorgingsmerk Rhode in de straten van Londen in op het eerste gezicht een klassieke en tijdloze look. Ze kiest voor een oversized jeans met een lage taille in combinatie met een witte crop top, een van haar favoriete modecombinaties. Hier overheen draagt Bieber een beige jas met oversized schouders.

Wat accessoires betreft perfectioneert ze de look met een zwarte microbril en een minimalistische gladde leren handtas met MiuMiu-logo gegraveerd. Het model zorgt voor contrast met haar schoeisel. Aan haar voeten draagt ze een paar Nike Shox in het geel met oranje. Dit paar schoenen is niet de oorspronkelijke versie uit 2000, maar een nieuwe herziene versie die doet denken aan de recente samenwerking met ontwerper Martine Rose. Zou Hailey een nieuwe samenwerking teaseren?

Hailey bieber nike shox sneakers londen
©Neil Mockford/Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.