jennifer-lopez-geeft-een-sexy-chique-twist-aan-de-boho-revival-door-een-cape-als-jurk-te-dragen-299112
©Getty Images

Het is officieel: boho is terug. Maar niet zoals je het je herinnert uit de jaren 2000. Anno 2024 heeft de stijl – die je meteen doet denken aan blouses met ruches, bolero’s met franjes en brede, decoratieve riemen – een überglamoureuze update gekregen. Chemena Kamali’s debuutcollectie bij Chloé, met Sienna Miller (een OG boho-icoon) op platformsleehakken front row, zette de toon. Nu omarmt zelfs Jennifer Lopez – die altijd meer glamour dan boho is geweest – de trend op de rode loper. Maar wel op haar eigen sexy-chique manier.

Jennifer Lopez verschijnt in boho look van Chloé

Tijdens de première van haar Netflixfilm Atlas deze week in Mexico City droeg Jennifer Lopez een boho look vers uit Kamali’s herfst/winter 2024-collectie voor Chloé – look 6 om precies te zijn. Hoewel het ontwerp lijkt op een witte jurk, is haar look in feite een lange cape, gemaakt van mousseline afgewerkt met talloze ruches. De witte jurk heeft aflopende mouwen, een sleep die de hele vloer beslaat en een gewaagde, ultrahoge split.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In plaats van de bovenkant vast te maken, koos JLo ervoor om de kraag open te laten en zo een diep decolleté te creëren. Ze maakte de look af met diamanten oorbellen en lichtbeige plateauhakken (mét peep-toe) van Elie Saab, waarmee ze bewijst dat haar liefde voor torenhoge hakken in ieder geval nergens heen gaat.

Hoewel de actrice en popzangeres nu dus op de boho-chique tour lijkt te gaan – net als stijliconen Zoë Kravitz, Blackpinks Rosé, Rihanna en natuurlijk Sienna Miller – geeft ze de trend een eigen sexy twist. Een rode loper-look van JLo heeft tenslotte altijd sexy kenmerken nodig, een bewijs van haar blijvende stijlmantra: ‘If it ain’t broke, don’t fix it’.

Jennifer Lopez in Chloé voor de filmpremière Atlas
©Getty Images
Chloé herfst/winter 2024
©Chloé
Chloé herfst/winter 2024

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.