kendall-jenners-nieuwste-look-is-een-zomerjurk-en-bikini-in-een-217663
©ANP

Over een volledige look gesproken: Kendall Jenner onthult op Instagram haar twee-in-één zomerjurk. Op de beelden zien we het supermodel op blote voeten met een cowboyhoed. Ze draagt een half doorschijnende jurk met psychedelische print uit de lente/zomer 2000-collectie van Jean Paul Gaultier. Het archiefstuk heeft een hoog zomergehalte – al helemaal door de bikini in hetzelfde dessin dat eronder schuilt.

Kendall Jenner draagt zomerjurk en bikini in één

KJ is vermoedelijk ergens op Hawaï, gezien de weelderige omgeving en het onderschrift ‘Humuhumunukunukuapua’a’. Dat is Hawaïaans voor een reef triggerfish (en tevens een liedje uit High School Musical 2). Op de tweede foto wurmt Jenner zich uit de jurk om een bijpassend JPG-bikini met een hoog uitgesneden broekje te onthullen. Het hele ensemble is afkomstig van high-end vintageshop Opulent Addict.

Kendall heeft al verschillende keren zeldzame archiefstukken van het modehuis gedragen. Afgelopen oktober koos ze voor een doorschijnende Jean Paul Gaultier-rok en -top met adelaarsprint, terwijl ze een paar maanden later in december een ander curve-hugging nummer met een röntgenprint uit de late jaren ’90 droeg. Tot slot, wie kan het vergeten toen ze in een Venus de Milo T-shirt verscheen, dat later door haar zus Kourtney werd gedragen?

Dit is zeker een killer look en een eigenwijze manier om het te laten zien. En nu vintage steeds populairder wordt, kun je verwachten dat de prijzen van die begeerde Jean Paul Gaultier-stukken dankzij Ms Jenner zullen stijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.