meghan-markle-heeft-de-perfecte-jas-voor-de-herfst-al-gevonden-269178
©ANP

Meghan Markle en prins Harry waren afgelopen weekend aanwezig bij het One805 Live!-concert van Kevin Costner in Santa Barbara in Californië, bedoeld om geld in te zamelen voor hulpverleners. De twee waren aanwezig om Costner een speciale prijs te overhandigen voor zijn werk voor het goede doel. Markle zag er gepolijst en herfstklaar uit om de acteur zijn onderscheiding te overhandigen. Het was voornamelijk haar herfstjas die het middelpunt van de outfit vormde – Meghan Markle weet tenslotte het een en ander over geweldige jassen.

Meghan Markle in chique herfstjas

Markle koos voor een capejas met visgraatmotief. Een poncho-achtige constructie en een hoge kraag van Carolina Herrera. Het exemplaar biedt een moderne en frisse kijk op een klassieke wollen jas, met een iets wijder silhouet (de zwarte ceintuur in de taille gaf hem echter wel wat vorm). Ze liet de opvallende jas stralen met een geklede zwarte broek eronder. Aan haar voeten? Een paar zwarte Mary Janes van Manolo Blahnik in klassieke pumpstijl, een combinatie van twee grote schoenentrends van het najaar. Als finishing touch droeg Markle haar gouden Cartier Tank-horloge, die het geheel een elegante uitstraling gaf.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Zo zie je maar dat een subtiele update van een klassiek silhouet een jas een heel nieuw gevoel kan geven. En nu het najaar officieel is aangebroken, is er geen beter moment om te overwegen om in een herfstjas à la Meghan Markle te investeren. Je hebt er alleen nog een pumpkin spice latte bij nodig.

Meghan Markle en prins Harry bij de First Responders Awards
©ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.