hailey-bieber-draagt-populairste-herfstjas-van-het-moment-de-motorjas-230713
©Abaca Press/ANP

Hailey Bieber voorziet ons keer op keer van inspiratie voor een herfst- of winterjas. Is het geen lange, comfy-chique mantel, dan is het wel een stoer, vintage jack. Dit keer kiest het model wel voor een heel opvallende en populaire look: de motorjas.

Hailey Bieber in motorjas

Hailey Bieber heeft leren jassen in alle soorten en maten. De ene keer draagt ze een minimalistisch, bruin model dat tijdloos en elegant is. Andere keren pakt het model uit met jassen die volledig on trend zijn. Zo ook dit keer. Het model werd deze week in Los Angeles gespot terwijl ze boodschappen aan het doen was.

Haar verschijning was een opvallende look, met haar motorjas als middelpunt. Het oversized leren jack heeft zwarte, gele en witte panelen en een ritssluiting. Omdat de jas goed opvalt, is het een perfect exemplaar op momenten dat je niet goed weet wat je aan moet, maar wel goed voor de dag wilt komen. Bieber combineerde de jas met een tenniscore-proof mini-jurk van Balenciaga die de look wat meer preppy maakt. Met zwarte leren kniehoge laarzen met een dikke zool en de gele Cleo-tas van Prada maakt ze haar outfit compleet.

4 (vintage) motorjassen

Voor wie ook een vintage motorjack wil aanschaffen, zijn resell-platforms een goede aanrader – denk aan Vestiaire Collective, Vinted of Etsy. Vind je hier niet helemaal wat je zoekt, of is het lastig om je maat te vinden? (Vooral de schouders van de motorjas kunnen wat groter uitvallen, dus het is een beetje een uitdaging). Dan helpen we je graag op weg met een paar van onze favoriete motorjassen van het moment.

Leren jas met patches van Gucci x Palace

gucci x palace leren motorjas
©Gucci x Palace

€ 10.470

Oversized vintage motorcrossjas

etsy vintage motorjas
©Etsy

€ 239,52

‘The Racer’ jas van House of Sunny 

house of sunny racer motorjas
©House of Sunny

€ 260

Faux leren motorjas van Iets Frans

iets frans faux leren motorjas
©Urban Outfitters

€ 115