wij-hebben-de-perfecte-feestschoenen-gevonden-en-ze-zijn-plat-235464
©Courtesy of JW Anderson

Zo nu en dan komt er een paar schoenen langs dat je de adem beneemt. JW Anderson’s suède muiltjes uit de holiday-collectie van het label zijn zulke schoenen. Ze zijn bezaaid met kristallen en ze zijn plat, en daarom – news flash – de perfecte feestschoenen.

De perfecte feestschoenen

Creatief directeur Jonathan Anderson heeft een lange geschiedenis met opvallende flats. Zijn loafers (met kettingdetail) zijn alomtegenwoordig geworden in de modewereld – en terecht. De schoen is sinds zijn debuut tijdens de herfst/winter 2020-show een bestseller van het Britse label, dus inmiddels zijn er al een heleboel varianten uitgebracht.

Een van die varianten prijkt nu in de holiday-collectie. De loafers – verkrijgbaar in het zwart en het rood – zijn dankzij de met diamanten bezaaide zolen niet alleen een must-have voor shoe fanatics, maar verschijnen ook precies op tijd, midden in de huidige modehype voor alles wat glinstert. Van Ferragamo en 16Arlington tot Roland Mouret: de meeste collecties van modehuizen worden momenteel gedomineerd door glinsterende jurken en glitterbroeken en -tops. Het is het seizoen van vrolijke items en sprankelende accessoires.

JW Anderson’s disco slides

De disco slides van JW Anderson zijn de ultieme balans tussen comfort en glamour (met een tikkeltje camp). Combineer ze met een jeans, een broek op maat of zelfs een minirok en laat ze je naar (metaforische) nieuwe hoogtepunten brengen tijdens de feestdagen. Veel beter dan dit wordt het niet, als je het ons vraagt.

Crystal loafer mules – zwart

Deze loafers van JW Anderson zijn de perfecte feestschoenen
©JW Anderson

JW Anderson loafers met kristallen in het zwart, € 450

Crystal loafer mules – rood

Deze loafers van JW Anderson zijn de perfecte feestschoenen
©JW Anderson

JW Anderson loafers met kristallen in het rood, € 450

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.