taylor-swift-bewijst-met-deze-look-dat-ze-een-ster-in-high-low-dressing-is-254495
©ANP

Zijn ze aan het daten, of niet? Taylor Swift en The 1975-zanger Matty Healy versterkten dinsdagavond wederom de geruchten over een relatie toen ze samen op stap gingen in New York City. De twee artiesten verlieten de Electric Lady Studios, waar Jimi Hendrix, The Rolling Stones en Patti Smith allemaal nummers hebben opgenomen (misschien dat Swift en Healy ook samen een nummer opnemen). Terwijl de status van hun romantische relatie in de lucht hangt, is één ding zeker: we moeten het hebben over de outfit van Taylor Swift, die bewijst dat ze een ster in high-low dressing is.

Taylor Swift en high-low dressing

In tegenstelling tot de flitsende outfits die ze tijdens haar The Eras Tour droeg, koos Swift deze keer voor casual. Haar vintage paarse en witte NYU-trui stal de show – een betekenisvol item, aangezien Swift vorig jaar een eredoctoraat kreeg van de instelling en een toespraak hield voor de afstudeerstudenten. Zoals een fan op Instagram opmerkt, lijkt de trui vintage te zijn, uit de jaren tachtig – een subtiele knipoog naar haar plaat 1989 misschien. Ze combineerde ‘m met een zwart minirokje: simpel, schattig en klassiek.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Toegankelijk maar toch chique

Haar accessoires waren echter veel meer high-end. Swift maakte de look af met een paar leren bruine low-tops van The Row. De schoenen, genaamd de Owen City-sneakers, kosten € 730. Haar tas, een bruine, leren mini-crossbody met een gouden chain-detail van Tod’s, kost € 1.685. Met behulp van haar schoenen en tas transformeerde ze haar vintage outfit tot een actuele look; hét bewijs dat investeren in geweldige accessoires al het werk voor je look kan doen. Combineer deze met je comfortabelste trui en je hebt een Swift-approved look.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.