vogue-organiseert-vogue-world-new-york-een-uniek-event-met-modeshow-en-straatmarkt-219477
©Bardia Zeinali

Ter gelegenheid van haar 130-jarig bestaan presenteert Vogue volgende maand tijdens New York Fashion Week Vogue World: New York. Verwacht een live modeshow, straatmarkt en speciale verrassingen.

‘Vogue World: New York’

Vogue World: New York is een uniek evenement met een show waarin onze favoriete looks van de herfst/winter 2022-collecties voorbijkomen. Met stukken van Balenciaga, Dior, Gucci, Valentino, Burberry, Michael Kors, Christopher John Rogers, Collina Strada, Ralph Lauren, Tory Burch en vele andere ontwerpers. Zowel IRL als virtueel krijgen aanwezigen de kans om de gelimiteerde items te shoppen. Het evenement vindt plaats op 12 september.

Vogue World werkt samen met een aantal van fashion’s finest. Denk aan Adut Akech, Brooklyn en Nicola Peltz-Beckham, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Hari Nef, Imaan Hammam, Jeremy O. Harris, Karen Elson, Lil Nas X, Precious Lee en nog veel meer.

Straatmarkt

Naast de show is er een straatmarkt met door Vogue gecureerde kiosken en limited-edition stukken die in samenwerking met toonaangevende merken zijn gemaakt. Er zal ook een selectie van runwaylooks te koop zijn via partners, zoals Moda Operandi, MyTheresa, NET-A-PORTER, Nordstrom en Ssense.

“Mode verandert en Vogue doet iets speciaals om dat te vieren. Een modeshow meets straatmarkt die de creatieve geest van onze gemeenschap nu vastlegt”, zegt Anna Wintour, chief content officer van Condé Nast en global editorial director van Vogue. “New York is hiervoor de perfecte plek. Een stad die net zo rusteloos, dynamisch en gerevitaliseerd is als de mode van vandaag.”

Livestream

Voor degenen die niet in New York zijn, zijn er vele manieren om het evenement te vieren. Zo kunnen kijkers op 12 september intunen via een livestream op Vogue.com, de Vogue Runway-app en Twitter. Mocht je toevallig in New York zijn: tickets voor Vogue World: New York zijn nu beschikbaar via deze link.

Gepresenteerd door smartwater. Namens Vogue World zal een donatie worden gedaan ter ondersteuning van het CFDA/Vogue Fashion Fund.