zo-koop-je-tickets-voor-vogue-world-paris-299321

Vogue World komt voor de derde editie naar Parijs. De show, die plaatsvindt op zondag 23 juni op de Place Vendôme, wordt een spektakel van mode, sport en liveoptredens die de creativiteit en rijke geschiedenis van de Franse hoofdstad vieren. Dit is hoe je aan tickets kunt komen voor Vogue World: Paris.

Tickets voor Vogue World: Paris

Vogue World: Paris zal een selectie van sporten – waaronder wielrennen, turnen, tennis, taekwondo, schermen en breakdancen – combineren met Franse mode uit elk decennium sinds 1924. De show laat huidige en vroegere Franse ontwerpers zien, maar ook internationale huizen die hun collecties van oudsher in Parijs presenteren. De cast van Vogue World bestaat uit meer dan vijfhonderd modellen, atleten, artiesten en surprise guests, en de avond zit vol met liveoptredens.

Tickets voor Vogue World zijn momenteel uitverkocht. Voor vragen of om op onze wachtlijst te komen, stuur een e-mail naar paris@vogueworld.com.

De netto-opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een liefdadigheidsprogramma, in samenwerking met Secours Populaire. De organisatie zorgt er ook voor dat jonge aspirant-atleten in heel Frankrijk toegang krijgen tot essentiële uitrusting.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.