gisele-bundchen-channelt-haar-2004-stijl-tijdens-braziliaans-carnaval-243744
©ANP Foto

Dat Gisele Bündchen geniet van het leven, bewijst ze tijdens carnaval in Rio de Janeiro, waar het feest altijd groots gevierd wordt. We zien Bündchen met een grote glimlach dansen op vrolijke Braziliaanse volksmuziek. Het 42-jarige supermodel liet zich voor de gelegenheid inspireren door haar jongere zelf. Ze koos dezelfde outfit die ze eerder droeg tijdens carnaval in 2004.

Terug naar de zeroes 

Bündchen ging voor haar jaren nul-stijl met een cropped T-shirt – bedrukt met hetzelfde logo als destijds – een helderwitte jeans met lage taille en een dun lint rond haar middel, een stylinghack die ze eerder in 2004 gebruikte. De finishing touch? Haar kenmerkende blonde bombshell krullen, gedragen in een middenscheiding.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws

Gisele Bündchen gelukkige veertiger

In haar coverinterview voor het juni 2022-nummer van de Britse Vogue zei het supermodel: “Ik denk dat ik me beter voel in mijn veertiger jaren dan in mijn twintiger jaren.” En dat is te zien. “Niet alleen fysiek”, vervolgde ze. “We krijgen allemaal te horen dat het leven voorbij is als we 40 zijn, maar ik heb het gevoel dat ik net begin.” Dit statement lijk Gisele door te zetten. Zo verscheen ze ook op de cover van de nieuwste Vogue Italia. Hier ging het model ook voor een zelfverzekerde look en was ze niet bang de wereld te laten zien hoe gelukkig ze is.

Oude beelden van Gisele Bündchen
©Getty Images

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)