volgens-kate-moss-is-het-dragen-van-je-jas-zo-vorig-seizoen-225095
©Getty Images

De front row bij de lente/zomer 2023-show van Saint Laurent in Parijs was dinsdagavond tot de nok toe gevuld met supermodellen. Sterren als Amber Valletta, Carla Bruni, Shalom Harlow en Kate Moss waren aanwezig om de nieuwe collectie van ontwerper Anthony Vaccarello voor Saint Laurent te bekijken. Hoewel ze allemaal gekleed waren in de strakke avondkleding van het label, was het Moss die de show stal.

Kate Moss bij Saint Laurent

Het voormalige supermodel straalde een en al glamour uit in een moderne versie van de klassieke LBD. Moss liep rond met haar zwarte jas van imitatiebont alsof het een hond aan de lijn was. Op een gegeven moment sleepte ze hem zelfs zonder zorgen over de (buiten)vloer. Nonchalant-chic ten top.

Moss’ interpretatie van de LBD bestond uit een silhouet met hoge halslijn, lange mouwen en strakke taille. De minirok en torenhoge stiletto’s gaven het geheel een vampy feel. Maar de look draaide vooral om de fluffy jas van imitatiebont (Saint Laurent stopte dit jaar met het gebruik van bont in zijn collecties). Het was een van de (niet zo campy) modemomenten van fashion month. Moss had gemakkelijk over de catwalk kunnen lopen.

Kate Moss bij de show van Saint Laurent
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.