zie-hier-de-mooiste-en-meest-opvallende-vogue-septembercovers-internationaal-220680
©Viviane Sassen, Vogue Nederland, september 2022

De modenummers – inclusief Vogue septembercovers – zijn daar. Op de cover van Vogue Nederland schittert niemand minder dan topmodel Rianne van Rompaey, op de – prachtige – plaat gezet door fotograaf Viviane Sassen. Het thema van het grote modenummer is fearless fashion met modeseries die stuk voor stuk het nieuwe seizoen vieren. En dat doet Vogue Nederland uiteraard niet alleen; ontdek hier de mooiste covers van de Vogue september issues internationaal.

De mooiste Vogue septembercovers internationaal

Vogue US

Serena Williams, de vrouw die 23 keer een Grand Slam won, pronkt – samen met dochter Olympia – op het septembernummer van de Amerikaanse Vogue. Een van de meest spraakmakende Vogue septembercovers en een bijzonder coverinterview, waarin ze haar pensioen aankondigt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)

Vogue UK

De Britse Vogue kiest voor haar grote fashion issue voor de nog altijd prachtige oogopslag van Linda Evangelista. Het vroegere topmodel maakt haar comeback naar de Vogue-cover en vertelt open over ouder worden, de ‘groten’ in de mode-industrie en waarom ze twijfelt dit zelf ook een comeback te noemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door British Vogue (@britishvogue)

Vogue France

Voor het nieuwe septembernummer viert Vogue France de Fashion New World en schittert – letterlijk en figuurlijk – Kate Moss op de cover. Gefotografeerd door de Nederlandse fotograaf Carlijn Jacobs, die onlangs ook de cover art voor Beyoncé deed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue France (@voguefrance)

Vogue Spain

Het grote Vogue modenummer wordt in Spanje gevierd met Penélope Cruz als absolute ster op de cover. De actrice schittert – uiteraard – in een full Chanel-look.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue España (@voguespain)

Vogue Portugal 

Vogue Portugal pakt met haar september issue uit met maar liefst drie covers. Het thema Sunny Vibes is gebaseerd op de ‘good vibes only-cultuur’ waarin we leven, zelfs als dat niet de waarheid is. De editie grijpt terug naar het licht waar we zo naar verlangen, maar verbergt zeker niet de donkere kanten van het leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue Portugal (@vogueportugal)

Vogue Italia

Vogue Italia liet Gigi Hadid voor het septembernummer fotograferen door Rafael Pavarotti in een shoot gewijd aan de nieuwe modewereld. Een wereld waarin kleding – en al het andere – in dienst staat van creativiteit. We zien Gigi zoals we haar nog niet eerder zagen: met omhoog getoupeerd haar en gitzwarte oogmake-up.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue Italia (@vogueitalia)