zien-taylor-hills-romantische-western-inspired-bruiloft-op-een-ranch-in-colorado-258064

Op zaterdag 10 juni trouwde model Taylor Hill met investeerder Daniel Fryer op Devil’s Thumb Ranch in Colorado. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst op JazzFest in Aspen in 2019, waar ze allebei naartoe gingen met gemeenschappelijke vrienden. Het klikte meteen. Kort daarna begonnen ze te daten, en Daniel vroeg Taylor ten huwelijk in Hotel Il San Pietro di Positano in juni 2021. Ze legden de trouwdatum vast in de zomer van 2023. “We hadden veel tijd om te plannen, dus het was niet stressvol”, legt Taylor uit. “Familie speelde ook een grote rol in dit proces – het was een situatie met alle hens aan dek.” Bekijk hier de romantische beelden van de bruiloft van Taylor Hill.

Bruiloft Taylor Hill

Het koppel werkte samen met Hannah Peterson van Table 6 Productions om hun huwelijksweekend te plannen, dat op vrijdagavond begon met een welkomstfeest op de ranch in Broad Axe Barn. De dresscode schreef een ‘Western chic vibe’ voor en de bruid droeg een op maat gehaakte jurk van House of Flora en Messika-juwelen. De bruidegom droeg Tecovas, een Stetson-hoed en laarzen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Dit evenement was de perfecte manier om ons huwelijksweekend op Devil’s Thumb Ranch af te trappen”, herinnert Taylor zich. “Hoeveel ik ook reis voor mijn werk, ik ga sinds mijn veertiende ook altijd naar Colorado. Het is een constante factor in mijn leven geweest, mijn rots, mijn thuis. Totdat ik Danny ontmoette. Danny zorgt ervoor dat ik me thuisvoel waar we ook zijn. Ik wilde dit unieke moment delen met al onze dierbaren op mijn vaste, favoriete plek: Winter Park, Colorado.”

Een custom Etro-bruidsjurk

De ceremonie begon om 16.30 uur, vlak voordat het ging regenen – wat vaak voorkomt in deze tijd van het jaar – met de Colorado Rockies op de achtergrond. “Ik was vereerd dat ik een op maat gemaakte jurk van Etro mocht dragen”, vertelt Taylor, die de Amerikaanse Vogue uitnodigde voor de fittings van haar jurk. “Ik heb zo vaak met Etro gewerkt dat ze als een familie voelen. Marco [de Vincenzo] is een geweldige ontwerper en ik vind het fantastisch waar hij het merk creatief naartoe brengt. Toen ik ze vroeg, reageerden ze zo oprecht warm en enthousiast.”

Taylor vertelt ook dat ze niet kon geloven dat dit de eerste bruidsjurk was die het huis op maat heeft gemaakt. “Dat maakte het des te magischer. We werkten zo nauw samen, wat alles voor me betekende”, zegt ze. “Etro heeft letterlijk alles wat in mijn hoofd zat tot werkelijkheid gemaakt. De jurk is echt de jurk van mijn dromen. Hij is elegant, maar ook een knipoog naar boho door het prachtige materiaal, de kralen en de manier waarop de jurk beweegt.”

Wat de sieraden betreft, twijfelde Taylor geen seconde. Ze wist vanaf het begin dat ze David Yurman wilde dragen. “Ik heb een langdurige relatie met het familiemerk en hun collectie matchte perfect bij mijn custom Etro-jurk”, legt ze uit. Danielle Priano was verantwoordelijk voor het haar van de bruid en Carolina Gonzalez creëerde de beautylook.

De look van de bruidegom

De bruidegom – die werd geboren in Londen, opgroeide in Genève en op een kostschool aan het Eton College zat – droeg het traditionele Britse pak dat hij als student droeg. Het pak werd op maat gemaakt door New & Lingwood. “Er is een oude Eton-traditie die stelt dat je dezelfde smoking moet dragen op je trouwdag”, legt Taylor uit.

De bruidsmeisjes droegen allemaal op maat gemaakte jurken van Reformation, terwijl de getuige van Daniel een op maat gemaakte smoking van Suitsupply droeg.

De ceremonie

De grootvader van de bruid, dominee Stanley Tate, was de officiant. “Voor de ceremonie was ik ontzettend nerveus en tegelijkertijd zo opgewonden”, herinnert Taylor zich. “Maar toen ik Danny voor het eerst zag, overviel me een gevoel van complete rust en was het alsof niets anders ertoe deed. Hij was alles wat ik kon zien en het was zo’n bijzonder moment dat we mochten delen met alle mensen van wie we houden.”

Na de ceremonie maakte het pasgetrouwde stel familiefoto’s, voordat ze zich bij de gasten voegden voor cocktails en Britse Pimm’s cups. “Danny en ik begonnen ons liefdesverhaal op JazzFest in Aspen in 2019 en John Mayer speelde dat jaar”, vertelt Taylor. “Hij coverde Tom Petty’s Free Falling, dus kozen we dat als nummer voor onze eerste dans.”

Emotionele speeches en het feest

Tijdens het diner werden er hartverwarmende speeches gehouden door familie en kreeg het bruidspaar een serenade van zanger Stevie Brock en de band Dream On, voordat hun vriendin Chloe Stroll James een paar van hun favoriete nummers zong. “We hoorden Stevie voor het eerst in Nashville en we wisten meteen dat we hem op onze bruiloft wilden.”

Na het diner ging de dansvloer open en was het tot ongeveer 23.00 uur stampvol. Uiteindelijk gingen de gasten naar een afterparty, die tot in de vroege uurtjes doorging en eindigde met Chloe die bovenop de bar stond te zingen. “Danny en ik verlieten het feest vrij laat, maar we waren niet de laatsten”, geeft Taylor toe. “We wilden onze huwelijksnacht eindigen door samen buiten rond te lopen en naar de sterren te kijken, zoals we deden toen we voor het eerst verliefd werden.”

“Nu het allemaal voorbij is, voelen we een heerlijk gevoel van opluchting en voldoening”, vervolgt Taylor. “Het trouwweekend was zo leuk en speciaal omdat we het in mijn geboortestad konden doen en tegelijkertijd een vleugje van Danny’s Engelse erfgoed konden toevoegen, wat voor ons allebei belangrijk was. Het plannen van een bruiloft is veel werk, maar aan het eind van het weekend was het het allemaal waard.”

Bruiloft Taylor Hill in foto’s

Bekijk de foto’s van de bruiloft van Taylor Hill en Daniel Fryer hieronder.

Taylor Hill bruiloft
©Cedar & Pines
1/17
Native Share

Danny en Taylor vlak voor het welkomstfeest op vrijdagavond.

De bruiloft van Taylor Hill
©Cedar & Pines
2/17
Native Share

Taylor Hill: “De band Dream On speelde niet alleen op onze receptie, maar ook op het welkomstfeest. Het was zo geweldig dat ze er het hele weekend waren.”

De trouwjurk van Taylor Hill
©Cedar & Pines
3/17
Native Share

Taylor in haar Etro-jurk, David Yurman-juwelen en met bloemen van Olive & Poppy.

De man van Taylor Hill
©Cedar & Pines
4/17
Native Share

Danny maakt zich klaar voor de ceremonie.

Taylor Hills bruiloft
©Cedar & Pines
5/17
Native Share

De geweldige ceremonielook van Table 6 Productions, Olive & Poppy en vloerkleden van de Southern Loom.

Bruiloft Taylor Hill in Colorado
©Cedar & Pines
6/17
Native Share

Taylor: “Ik vond het geweldig om deze groep mensen aan mijn zijde te hebben op een van de bijzonderste dagen van mijn leven.”

Taylor Hills bruiloft
©Cedar & Pines
7/17
Native Share

“De bloemist heeft mijn visie zo geweldig tot leven gebracht. Ik vond deze blauwe regen en phalaenopsis orchideeën zo mooi!”

De hond van Taylor Hill op haar bruiloft
©Cedar & Pines
8/17
Native Share

“Mijn favoriete gast – Tate – klaarmaken in zijn smoking.”

Bruiloft Taylor Hill in Colorado
©Cedar & Pines
9/17
Native Share

“Mijn ogen bleven op Danny gericht terwijl ik naar hem toeliep.”

De trouwerij van Taylor Hill
©Cedar & Pines
10/17
Native Share

De eerste kus als man en vrouw.

Het feest van de bruiloft van Taylor Hill
©Cedar & Pines
11/17
Native Share

Een blik op de receptie.

Taylor Hills bruiloft
©Cedar & Pines
12/17
Native Share

Het uitzicht vanaf de loft boven de receptie. De dansvloer was continu vol.

Taylor Hill wedding
©Cedar & Pines
13/17
Native Share

Taylor: “Liefhebben en lachen tijdens de toespraak van mijn zwager Harry, die een beetje een roast was.”

Samen met haar partner danst Taylor Hill op haar bruiloft
©Cedar & Pines
14/17
Native Share

“Onze beurt in het 360-video fotohokje.”

De dans tussen Daniel Fryer en Taylor Hill
©Cedar & Pines
15/17
Native Share

“Ik kleedde me om en koos voor een kortere jurk van Self Portrait en danste samen met mijn man.”

Taylor Hills bruiloft
©Cedar & Pines
16/17
Native Share

“De dag na onze bruiloft wilden we graag samen tijd doorbrengen, en gingen we paardrijden op de Devil’s Thumb Ranch.”

De bruiloft van Taylor Hill
©Cedar & Pines
17/17
Native Share

“Op weg terug naar de stallen voordat de storm losbarst.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.