wat-je-wil-weten-over-de-luxueuze-tweede-bruiloft-van-jennifer-lopez-en-ben-affleck-220208
©Getty Images

Na een wervelende Vegas-bruiloft en een veelbesproken Parijse huwelijksreis hebben Jennifer Lopez en Ben Affleck nu hun tweede bruiloft gevierd. Het huwelijk begon met een repetitiediner op vrijdag 19 augustus, gevolgd door informele feestelijkheden op zaterdag 20 augustus en een officiële ceremonie op zondag 21 augustus. Gelukkig beschikt de trouwlocatie (waarover hieronder meer) over meerdere ruimtes die speciaal de plek ideaal maken voor een groot huwelijksfeest.

De tweede bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Ondanks verschillende berichten dat ze couture van Ralph Lauren zal dragen, heeft J.Lo nog niet bevestigd welke ontwerper precies haar bruidslook – of liever looks – heeft gemaakt. Voor het jawoord tijdens een relatief rustige ceremonie in Las Vegas, droeg de 53-jarige eerst een mouwloze jurk van Alexander McQueen voordat ze die verwisselde voor een jurk van Zuhair Murad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Het is dus zeer waarschijnlijk dat Jennifer Lopez meerdere outfitwissels heeft gehad voor haar tweede bruiloft. Ook verwachten we veel sentimentele aspecten. Lopez koos bijvoorbeeld voor de eerder genoemde McQueen-jurk omdat ze die had gedragen op de poster voor de film Jersey Girl uit 2004, waarin ze samen met Affleck speelde.

Nadat ze getuigen waren bij de ceremonie in Vegas, waren Lopez en Affleck’s kinderen uit hun vorige huwelijken uiteraard aanwezig, samen met de rest van hun uitgebreide familie. En wat betreft de beroemde gasten? Zowel Matt Damon als Leah Remini waren aanwezig.

Bijzondere trouwlocatie

De festiviteiten vonden plaats op Afflecks landgoed van 87 hectare in Riceboro, Georgia – oorspronkelijk bedoeld als decor voor het 400-koppige huwelijk van het koppel in 2003. Het landgoed ligt in het privéreservaat Hampton Island Preserve, 35 mijl ten zuiden van Savannah, en bestaat uit drie hoofdgebouwen. Het hoofdverblijf is het Big House met vier slaapkamers, een huis dat in 2000 werd gebouwd en wordt gekenmerkt door Dorische zuilen en tien meter hoge schuiframen.

Het nabijgelegen Oyster House met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter biedt plaats aan twintig gasten. (Zes van de kamers zijn zelfs uitgerust met stapelbedden uit een koopvaardijschip.) Dan is er nog het zomerhuis, met afgeschermde woon- en eetruimten die perfect zijn voor gasten in de warmere maanden. Drijvend op de overdekte steiger op de nabijgelegen rivier: de Pilar, een bijna twaalf meter lange mahoniehouten boot die kan dienen als extra gastenverblijf.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.