tres-chic-met-dit-parfum-haal-je-jouw-inner-parisienne-naar-boven-237857

Op zoek naar mode- of beautyadvies? Dan is het verstandig Parisiennes te raadplegen. Dankzij een feilloos gevoel voor stijl stralen zij elegantie en luxe uit met een fijn vleugje je-ne-sais-quoi. Paraderend door de Parijse straten, laten ze overal hun eigen signatuur achter. Letterlijk, met een onweerstaanbaar parfum. Met deze parfumtip haal ook jij je innerlijke Parisienne naar boven.

Rock, kunst en Parijs

Of je nou zoekt naar een cadeau voor jezelf, hem of haar; met een parfum van Zadig & Voltaire zit je goed. Dit luxe doch toegankelijke merk is opgericht door de Franse Thierry Gillier, maar geïnspireerd door de filosoof Voltaire. Het merk balanceert op drie verschillende pijlers: de roerigheid van rock, de vrijheid van kunst en het Parijse erfgoed. Deze balans zorgt voor een eigenzinnige handtekening op elke collectie: van kleding tot parfum. Oprichter Thierry Gillier vertelt: “Ik kan mij geen leven zonder geur voorstellen. Ik houd ervan als een parfum een geurspoor achterlaat, een persoonlijkheid toont. Als een chemie tussen jou en iemand anders.”

THIS IS HER! parfum

Harmonie in een flacon

De THIS IS HER! en THIS IS HIM! geuren lijken in naam op elkaar, maar zijn heuse tegenpolen. Letterlijk, door de zwarte en witte flacon, maar ook door de ingrediënten. De vrouwelijke geur kenmerkt zich door zachte ingrediënten als Arabische jasmijn, kastanje en vanille. De mannelijke geur bevat daarentegen krachtige ingrediënten als wierook, grapefruit en zwarte peper. Ze ontmoeten elkaar in het midden met een vleugje sandelhout – de Zadig & Voltaire signatuur.

Het merk omschrijft de parfums als twee verschillende persoonlijkheden die elkaar aantrekken. De topnoten weerspiegelen dit: jasmijn voor haar en citrus voor hem. De overige geurnoten zorgen voor een onweerstaanbare harmonie in de flacons.

Zadig & Voltaire parfum

Moderne kunst

Overal is over nagedacht, ook over het design van de flacons. Cecilia Bönström, artistiek directeur van Zadig & Voltaire, vertelt: “Het design is elegant en simpel, geïnspireerd op moderne kunst. We wilden de focus richten op een minimalistisch ontwerp, zwart en wit. Als symbool van tegenstelling en aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Met spanning en alchemie willen we de traditionele parfumregels doorbreken.”

Ben je op zoek naar een elegant en persoonlijk cadeau met een touch of Paris? Of wil je jouw inner-Parisienne ontdekken? Je bestelt de geur online bij Douglas of in één van de Douglas winkels. 

Beeld: Pexels