deze-twee-amsterdamse-merken-ontwierpen-een-kinderwagen-als-symbool-voor-gedeeld-ouderschap-264782

Het woord ‘familie’ heeft een heel nieuwe betekenis gekregen, concluderen streetwearmerk Filling Pieces en kinderwagenmerk Joolz. Waar traditionele twee-oudergezinnen eerder de norm waren, zien we families nu in allerlei samenstellingen. Daarnaast kennen we de chosen family: mensen met wie je geen bloedband deelt, maar die wel tot je inner circle behoren. Precies deze verschuiving was de motivatie achter een gloednieuwe samenwerking tussen Filling Pieces en Joolz.

Ouderschap doe je samen

Filling Pieces en Joolz willen het idee doorbreken dat je ouderschap ‘alleen’ doet. Je brengt een kind groot met de mensen die het dichtst bij je staan; je persoonlijke team. Het idee stamt af van de band die je met teamgenoten hebt bij een sportwedstrijd. Je erkent elkaars kwaliteiten, vult elkaar aan en behaalt samen de winst. Het symbool daarvan werd een kinderwagen, waarin we de teamsport én de invloed van beide merken sterk terugzien: de limited edition Joolz Geo³.

Van streetstyle tot street stroll

De Joolz Geo³ is opnieuw vormgegeven in een mosgroene duurzame stof, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De kinderwagen bevat stoere details: een geborduurde kunstleren bumper en stuur, en lichtbruine wielen. De opvallende (met de hand ontworpen) patches zijn een hint naar het iconische Filling Pieces varsity jacket; een item dat een permanente plek heeft veroverd in het hart van iedere streetwear-liefhebber. Het geheel vormt een stoere, eigentijdse en toch praktische kinderwagen – geschikt voor elk ’teamlid’ met een modehart.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Joolz x Filling Pieces kinderwagen

Filling Pieces x Joolz kinderwagen

Het beste detail is wat ons betreft dat je bij aanschaf van de Joolz Geo³ een paar limited edition babysneakers krijgt, in dezelfde stijl als de kinderwagen. Je kunt jouw exemplaar aanschaffen op de website van Joolz. Meer weten over de campagne? Bekijk hieronder de video met onder meer het dreamteam van Youtuber en content creator Widya Soraya.

- Video player -