ashley-olsen-werd-maanden-geleden-moeder-van-haar-eerste-kind-264756
©Getty Images

Felicitaties zijn op zijn plaats voor Ashley Olsen! Volgens meerdere bronnen is de ontwerper van The Row bevallen van haar eerste kind met echtgenoot Louis Eisner. Het nieuws komt voor de meesten als een verrassing, aangezien het uiterst privé koppel haar zwangerschap nooit publiekelijk heeft aangekondigd.

Ashley Olsen moeder van eerste kind

De twee trouwden afgelopen december in een ‘klein gezelschap’, volgens People, waaronder haar zussen Mary-Kate en Elizabeth. “Voor hen was het een perfect feest. Ze wilden nooit een grote bruiloft”, vertelde een bron aan de outlet. Olsen en Eisner werden voor het eerst met elkaar geassocieerd in 2017, maar hebben hun relatie of verloving nooit bevestigd. (In een zeldzaam eerder interview met i-D magazine beschreef Mary-Kate zichzelf en haar zus als “discrete mensen”.)

Ashley Olsen en Louis Eisner zouden hun eerste kindje al maanden geleden hebben verwelkomd, melden de bronnen, en hem de naam Otto hebben gegeven.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Olsens laatste verschijning op de rode loper was in november 2021, toen ze de CFDA Fashion Awards bijwoonde in een van top tot teen zwarte look met een oversized blazer. Zij en Mary-Kate werden genomineerd voor de American Accessories Designer of the Year Award, die op die avond naar Telfar Clemens ging.

The Row

De zussen richtten The Row op in 2006, terwijl ze studeerden aan New York University. Sindsdien is het uitgegroeid tot een zeer begeerd merk dat voor velen de belichaming is van de stille luxe-beweging. The Row schuwt logo’s en richt zich in plaats daarvan op luxueus vervaardigde basics.

“Voor sommigen is het omdat het het ne plus ultra van chic is. Voor anderen de onwrikbare krachtige visie. En voor velen is het de stille maar voelbare lust voor wat er op de catwalk werd gepresenteerd. En voor mij? Het was de sereniteit”, schreef Vogue’s fashion features director Mark Holgate in zijn recensie van The Row’s prefall 2023-collectie.

Nu maar hopen op een kinderlijn van The Row.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.