daar-is-baby-nummer-2-rihanna-en-aap-rocky-verwelkomen-tweede-kind-264596
©Getty Images

Na wederom een jaar vol spraakmakende momenten, lanceringen en oogverblindende zwangerschapslooks – waaronder de rode Loewe-look waarin ze haar zwangerschap aankondigde tijdens de Super Bowl halftime-show en haar witte Met Gala-look van Valentino – is Rihanna naar verluidt bevallen van haar tweede kind. RZA, het zoontje van de superster en A$AP Rocky, zou er een zusje bij hebben gekregen.

Rihanna en A$AP Rocky verwelkomen tweede kind

Hoewel Rihanna en A$AP Rocky het nieuws zelf nog niet bevestigd hebben, meldt het medium Media Take Out dat het stel hun tweede kind heeft verwelkomd op 9 augustus 2023. Diverse insiders zouden het nieuws inmiddels hebben bevestigd. Daarbij is ook het geslacht van de kersverse Fenty-baby bekend gemaakt: een meisje. Volgens een vriendin van de zangeres zou ze “sprekend op Rihanna” lijken met “haar lichte ogen”. Verdere details, zoals de naam van het kleine meisje, blijven vooralsnog onbekend.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Happy family

Het eerste kind van Rihanna en A$AP Rocky, een zoontje genaamd RZA Athelson, werd geboren in mei 2022. Het stel houdt de details van hun groeiende gezin privé. Wel vertelde Rocky onlangs aan Apple Music 1’s Zane Lowe dat hij “nu een volledige vader is”. “Ik kan het niet eens uitleggen, man. Je komt elke dag thuis in de hemel. Ik ben zo dankbaar. God is goed.”

Rihanna is altijd open geweest over haar verlangen naar een groot gezin, maar ze is fel tegen de druk die op veel vrouwen wordt gelegd om te trouwen voordat ze kinderen krijgen. Zo vertelde ze Chioma Nnadi van de Amerikaanse Vogue afgelopen mei: “Ik dacht altijd dat het eerst trouwen zou zijn en dan een baby. Maar wie zegt dat het zo moet? Ik laat dat zeker niet in de weg staan om moeder te worden.”