rihanna-s-werelds-meest-stijlvolle-moeder-komt-met-zwangerschapscollectie-264231
©Dennis Leupold

Tijdens haar beide zwangerschappen heeft Rihanna bewezen dat een zwangerschapsstijl er nog steeds heel fashion-forward uit kan zien. Aangezien ze op dit moment in verwachting is van baby nummer twee met A$AP Rocky, kun je wel zeggen dat ze inmiddels een meester is op het gebied van mom style. Het is dus logisch dat de ster zich ook op het gebied van zwangerschapsdesign begeeft: vandaag brengt Rihanna een nieuwe Savage x Fenty-lijn uit. De lijn richt zich op lingerie en loungewear; een nieuwe zwangerschapscollectie “voor moeders en aanstaande moeders”.

Rihanna’s zwangerschapscollectie

De nieuwe capsulelijn, ontworpen door Rihanna zelf, bevat drie nieuwe bralettestijlen, evenals een oversized grafisch T-shirt. De maten variëren van XXS tot 4X. De prijzen variëren van 35 tot 60 dollar. “De nieuwe collectie met positiekleding gaat over het geven van vertrouwen en comfort aan moeders in elke fase van hun reis”, zegt Rihanna. “Ik wil mensen eraan herinneren dat je nog steeds sexy kunt zijn en je goed kunt voelen als je een ouder bent.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De drie bralettes zijn geïnspireerd op de bestverkopende silhouetten van het merk en verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. De silhouetten zijn de Savage X Cotton Maternity Bralette, de Floral Lace Maternity Bralette en de Savage Not Sorry Maternity Bralette. De stijlen zijn ontworpen met nieuwe en aanstaande moeders in het achterhoofd. Zo is gedacht aan functionaliteit voor gebruik met één hand, voedingsclips en verstelbare bandjes aan de voorkant. De achtersluiting heeft een vierde rij voor een gemakkelijk aan te passen pasvorm tijdens de zwangerschap. Op het oversized T-shirt staat met grote letters de tekst Make More Babies.

Zullen we Rihanna deze kleding binnenkort zelf zien dragen? Gezien het feit dat ze model staat in de nieuwe campagne, zit dat er dik in. En nu, met de release van de lijn, kan ook jij je kleden als Rihanna. Of, nou ja, in ieder geval een poging wagen.

Rihanna zwangerschapscollectie Savage x fenty
©Dennis Leupold