jij-bent-uitgenodigd-voor-dit-exclusieve-vogue-event-met-paulas-choice-263573

Pak je agenda er maar bij, want op donderdag 28 september vindt het Vogue x Paula’s Choice Beauty Breakfast plaats. Met het centrale thema ‘Love Your Skin’ leer je in 2,5 uur álles over jouw optimale huidverzorgingsroutine. Oftewel: een exclusief evenement in het Renessence Wellnesscentrum in Amsterdam, waar elke skinthusiast absoluut bij moet zijn.

Beauty Breakfast

Huidverzorgingsmerk Paula’s Choice is de perfecte co-host voor het evenement. De experts van het merk helpen jou om producten te vinden die naadloos aansluiten op je persoonlijke huidtype, -problemen en -behoeften. En: er is een Paula’s Choice-educator aanwezig, die antwoord geeft op al je huidverzorgingsvragen. Hoe beter jij je huid leert kennen, hoe meer je uit je huidverzorging kunt halen.

Naast een goede basisroutine, leer je in het bijzonder over de kracht van een exfoliant. Paula’s Choice befaamde 2% BHA Liquid Exfoliant vliegt namelijk niet zonder reden over de (digitale) toonbank. Het product is een must in elk badkamerkastje, omdat het poriën ontstopt, dode huidcellen verwijdert en onder meer huidveroudering en puistjes aanpakt. Reden genoeg om op 28 september aan te schuiven.

Vogue talks en een persoonlijke goodiebag

Een Beauty Breakfast is natuurlijk niet compleet zonder een geweldig ontbijt. Na het welkomstwoord van Yeliz Çicek, hoofdredacteur van Vogue Nederland, staan er dan ook heerlijke (en gezonde) juices en bowls op je te wachten. Ondertussen kun je een skinscan laten doen, een soundhealingsessie van Renessence-experts volgen en luisteren naar inspirerende Vogue Talks. Naast de Paula’s Choice educator,  staan ook Yeliz en balletdanseres Igone de Jongh open voor al je vragen over het belang van een goede routine.

Vanzelfsprekend ga je niet met lege handen naar huis. In de goedgevulde goodiebag t.w.v. € 150 vind je een complete en gepersonaliseerde basisroutine van Paula’s Choice. Die bestaat uit de Defense Cleanser en een exfoliant, booster en moisturizer met SPF op basis van jouw skinscan en persoonlijke advies. Zo kun je al jouw gloednieuwe kennis meteen in de praktijk brengen.

Alle feiten op een rij

Wanneer: donderdag 28 september, van 10.00 tot 12.30 uur

Waar: Wellnesscentrum Renessence, George Gershwinlaan 520 in Amsterdam

Tickets: € 85, inclusief gepersonaliseerde goodiebag

Er is maar een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus bestel jouw ticket gauw via de knop hieronder. 

Paula's Choice producten