dit-sensuele-parfum-accentueert-je-natuurlijke-geur-in-plaats-van-deze-te-maskeren-241647

Een ode aan het menselijk lichaam is niets nieuws. Van schilderijen tot muziek en mode: het lichaam en al haar vormen bieden de ultieme inspiratiebron voor elke kunstvorm. Nu ook voor het gloednieuwe parfum van Zadig & Voltaire. Het Franse modemerk ontwikkelde een parfum die je natuurlijke geur accentueert, in plaats van maskeert. Daarmee viert het merk het menselijk lichaam in haar puurste vorm – en het resultaat is op z’n zachtst gezegd sensueel.

Sensueel parfum

Zadig & Voltaire richt zich van oorsprong op luxe (maar absoluut toegankelijke) mode, maar waagt zich anno 2023 ook aan parfum. De nieuwste geuren, genaamd This is Her! Undressed en This is Him! Undressed, zijn een directe doorvertaling van de succesvolste ontwerpen. Zo zijn de kenmerkende vleugels van het merk in de glazen flacon geëtst en is het minimalistische label geïnspireerd op het label van herenblazers.

Voor de nieuwste lancering ontwikkelde het merk twee sensuele geuren waar je kleding juist voor uít mag. De vrouwengeur, This is Her! Undressed, heeft oranjebloesem en gember als topnoten. Aangevuld met ylang-ylang, muskus en sandelhout ontstaat er een onweerstaanbare combinatie.

Sidonie Lancesseur, de ‘componist’ van het vrouwenparfum, vertelt: “Wanneer deze geur aan de huid hecht, onthullen de basisnoten de vrouw en haar naakte zelf die eronder schuilgaat: vrijgevochten, sterk en bereid om de regels te breken.”

Sensueel parfum

Grapefruit en roze peper

De mannelijke tegenhanger is This is Him! Undressed. Het merk omschrijft het parfum als een verkwikkende, opwindende melange. Wanneer je de geur opspuit merk je als eerst grapefruit en roze peper op. Daarna komen ook oranjebloesem, amber, muskus en sandelhout naar boven.

De geur is ontwikkeld door Nathalie Lorson, zij vertelt: “This is Him! Undressed is een hedonistische geur voor degenen die hun aanwezigheid willen laten gelden met zijn houtachtige, amberachtige geur. Maar het is ook een geur voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe sensaties.”

Ethisch en respectvol

Ook goed om te weten: de geuren zijn veganistisch en verrijkt met zowel natuurlijke als biologische ingrediënten, zoals gember, ylang-ylang en sandelhout. Deze worden op ethische wijze geoogst met uiterst respect voor het milieu. Daarnaast is de flacon gemaakt van gerecycled glas en is het karton afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. En dat is slechts de start van wat het merk beschrijft als een ecologische revolutie.

Ben je op zoek naar een sensueel parfum? Dan heb je hem gevonden. Doe hem cadeau aan jezelf of een ander als (last-minute) valentijnscadeau.

De parfums zijn beschikbaar in een Douglas-winkel bij jou in de buurt, of op de website.