deze-gloednieuwe-sneaker-kan-zomaar-de-it-schoen-van-het-najaar-worden-264533

Als het op sneakers aankomt, zijn de trends bijna niet bij te houden. Toch is er één schoenenmerk dat trouw scoort met haar nieuwste lanceringen: New Balance. Nu is er wederom een new kid on the block. Vogue heeft de eer dit nieuwe model als eerst aan je voor te stellen.

Opvallende designkeuzes

Op 16 augustus om 10:00 uur lanceert de nieuwste New Balance WRPD runner in de kleurstelling Sea Salt. Dit uniseksmodel combineert een modern (bijna futuristisch) design met gloednieuwe technologie. Een opvallende designkeuze is dat de bovenkant van de schoen minimalistisch oogt: de suède vlakken, natuurlijke lijnen en het abstracte logo. De chunky zool is in verhouding een stuk groter en zorgt daarmee voor een contrast. Al met al geeft New Balance met deze lancering een verfrissende twist aan hun huidige lifestylesilhouet.

IT-schoen van het najaar

Je draagt de schoen tijdens al je dagelijkse bezigheden; van een lange dag in de winkelstraat tot een ontspannende wandeling in eigen stad of dorp. De FuelCell-technologie zorgt ervoor dat elke beweging voldoende gedempt wordt. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt de WRPD runner wat ons betreft een goede kandidaat voor de IT-schoen van het najaar. Naar verwachting gaat-ie razendsnel over de (digitale) toonbanken, dus zet alvast een wekker. Just in case.

New Balance IT-schoen van het najaar