bridgerton-ster-phoebe-dynevor-is-binnenkort-te-zien-in-deze-relatiethriller-op-netflix-264393
©Courtesy of Sundance Institute

Na het populaire eerste seizoen van Bridgerton werden we al gauw verwend met nieuwe seizoenen én spin-offs. Een klein nadeel: Phoebe Dynevor kwam er maar weinig in voor. Gelukkig kunnen fans nu hun hart ophalen, want de actrice keert terug op het kleine scherm. Binnenkort is ze te zien in een nieuwe film op Netflix. Lees hier alles wat we weten over de thriller Fair Play.

Phoebe Dynevor in thriller ‘Fair Play’

Dynevor speelt de hoofdrol van Emily, een financieel analist die een geheime affaire begint met haar collega Luke (gespeeld door Alden Ehrenreich, die je kunt kennen van de zomerblockbuster Oppenheimer). Wanneer de twee het tegen elkaar opnemen voor een overwachte promotie bij hun moordende hedgefonds, One Crest Capital, staat hun relatie op scherp.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Terwijl de machtsdynamiek in hun relatie onherroepelijk verandert, moet het stel de echte prijs van succes en de zenuwslopende grenzen van ambitie onder ogen zien”, zegt Netflix, die de film omschrijft als een “gespannen relatiethriller”. Dit klinkt als een film waar fans van Succession flink van zullen smullen.

De cast

De cast heeft ook naast Dynevor en Ehrenreich een indrukwekkende line-up. Zo spelen Eddie Marsan, die onlangs te zien was in The Power, en Rich Sommer, bekend om zijn rol in The Devil Wears Prada, hun collega’s bij het hedgefonds. Ook Sebastian De Souza, bekend van Normal People, speelt een rol.

Niet alleen de acteurs zijn indrukwekkend: de film wordt geregisseerd door schrijver-regisseur Chloe Domont. Zij is vooral bekend van haar werk voor het geliefde juridische drama Suits. Uitvoerend producenten Rian Johnson en Ram Bergman werkten eerder aan Knives Out.

Releasedatum 

Netflix maakt bekend dat Fair Play vanaf 13 oktober 2023 te zien is. Een perfecte film om het bankhangseizoen mee te beginnen, dus.

Bekijk de trailer van de thriller hieronder.